Kristen Stewart:

Åpner seg om utroskapsskandalen

«Twilight»-stjernen avkrefter at hun lå med regissøren.

ÅPEN: Kristen Stewart er åpen og ærlig i nytt intervju. Her snakker hun blant annet om utroskapsskandalen i 2012. Foto: NTB Scanpix
ÅPEN: Kristen Stewart er åpen og ærlig i nytt intervju. Her snakker hun blant annet om utroskapsskandalen i 2012. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det er syv år siden Us Magazine lekket bilder av skuespiller Kristen Stewart (29) og regissør Rupert Sanders (48) i en het omfavnelse - noe som sørget for å oppløse et ekteskap, samt et forhold.

På denne tiden var nemlig Sanders gift med modell og skuespiller Liberty Ross (41), samtidig som at Stewart selv var i et forhold med «Twilight»-kollega Robert Pattinson (33).

I etterkant av skandalen har utroskapen blitt omtalt heftig i verdenspressen, uten at 29-åringen selv har fortalt sin side av saken.

Artikkelen fortsetter under bildet.

KINOAKTUELL: Kristen Stewart (t.h.) sammen med «Charlie's Angels»-motspillerne Naomi Scott og Ella Balinski i New York torsdag. Foto: NTB scanpix
KINOAKTUELL: Kristen Stewart (t.h.) sammen med «Charlie's Angels»-motspillerne Naomi Scott og Ella Balinski i New York torsdag. Foto: NTB scanpix Vis mer

Tirsdag denne uken valgte hun derimot å stille åpen og ærlig til intervju med radioverten Howard Stern - hvor hun snakker ut om skandalen.

- Bare et kyss

Hos «The Howard Stern Show» innrømmer hun at det er rart å være så åpen. Stewart er nemlig kjent for å være svært reservert, og har tidligere uttalt at hun ikke er glad i rampelyset.

Til Stern forteller hun at grunnen til at hun ikke tidligere har snakket om verken forholdet til Pattinson eller grunnen til at det endte, er at hun ikke har villet fremstå som oppmerksomhetssyk, ifølge W Magazine.

FILMINNSPILLING: Robert Pattinson, best kjent fra «Twillight»-sagaen og stjerneregissør Christopher Nolan dukket plutselig opp i Oslo i forbindelse med filminnspilling. Video: Ingunn Dorholt. Foto: Lars Eivind Bones Vis mer

I intervjuet beskriver hun Pattinson som sin «første store kjærlighet» og legger til at han er «den beste».

Selv om skuespilleren ikke har snakket ut om årsaken til bruddet, er det velkjent at det skjedde i etterkant av kysset med Sanders i 2012. Paret fant først tilbake til hverandre, før de skilte lag året etter, i 2013. Selv hevder hun at det ikke skjedde noe mer mellom henne og regissøren.

- Jeg vil ikke si at jeg forelsket meg i regissøren. Det var mer en rar greie, innrømmer hun, og legger til:

- Jeg lå ikke med ham.

- Fjernet fra oppfølgeren

Stewart og Sanders jobbet begge med filmen «Snow White and the Huntsman» da affæren ble kjent. Begge bekreftet utroskapen kort tid etter at bildene ble publisert, og la seg fullstendig flate.

- Jeg er beklager på mitt sterkeste for smerten og forlegenheten jeg har påført de nær meg og alle involverte. Denne situasjonen har satt det viktigste i livet mitt på spill, personen jeg elsker og respekterer mest i verden, Rob. Jeg elsker ham, jeg elsker ham. Unnskyld, uttalte 29-åringen i en pressemelding etter at bildene lekket, ifølge People.

I intervjuet med Stern tidligere denne uken innrømmer Stewart at utroskapen ikke bare fikk konsekvenser privat, men også karrieremessig. Hun hevder nemlig at hun med vilje ble fjernet fra oppfølgeren «The Huntsman: Winter's War».

- De lot meg ikke være med i filmen fordi jeg gikk gjennom en svært offentlig skandale. De var redde for å berøre det, forteller hun tydelig frustrert.

Vis mer

Frarådet å vise legningen

Dette er for øvrig ikke første gang stjernen tilsynelatende møter motstand i filmbransjen. Stewart har nemlig datet flere kvinner opp gjennom årene, noe som ikke har falt i smak hos alle.

I et intervju med Harper's Bazaar tidligere i høst kunne hun fortelle at hun gjennom årene i bransjen mange ganger har møtt folk med en «gammeldags tankegang», og som ikke har likt at hun har vært åpen om legningen sin.

- Jeg har rett og slett blitt fortalt «Hvis du vil gjøre deg selv en tjeneste, ikke hold hender med kjæresten din offentlig. Da kan det hende du lander en rolle i en 'Marvel»-film'». Slike folk jobber jeg rett og slett ikke med, fortalte hun til magasinet.

LES OGSÅ: - Jeg har både synlige og usynlige arr

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer