Angelina Jolie og Brad Pitt:

Åpner seg om tiden før bruddet

Angelina Jolie startet opp felles filmprosjekt for å redde ekteskapet.

TØFF TID: Angelina Jolie snakker nå om tiden før bruddet med ektemannen Brad Pitt. Foto: NTB Scanpix
TØFF TID: Angelina Jolie snakker nå om tiden før bruddet med ektemannen Brad Pitt. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Se og Hør): I fjor sommer kom nyheten om at Angelina Jolie (42) og Brad Pitt (53) hadde gått hvert til sitt, bare to år etter at de giftet seg.

Selv om de fremsto som et solid par offentlig, skal det ha stormet privat for stjerneparet. De var kjærester i 12 år, og har barna Maddox (16), Pax (13), Zahara (12), Shiloh (11) og tvillingene Knox og Vivienne (9) sammen.

Saken fortsetter under bildet.

SLUTT ETTER 12 ÅR: Paret var kjærester i 12 år, gift i to år og har seks barn sammen. Her med eldstesønnen Maddox. Foto: John Shearer / Invision / AP
SLUTT ETTER 12 ÅR: Paret var kjærester i 12 år, gift i to år og har seks barn sammen. Her med eldstesønnen Maddox. Foto: John Shearer / Invision / AP Vis mer

Ikke lenge etter bryllupet i 2015, spilte paret i kjærlighetsdramaet «By the Sea» sammen. Dette var deres første prosjekt sammen siden de møttes på innspillingen til filmen «Mr. and Mrs. Smith».

«Salt»-skuespillerinnen har nå innrømmet at hun gikk inn i prosjektet med ektemannen for å bedre kommunikasjonen mellom de to.

Saken fortsetter under bildet.

SKULLE REDDE EKTESKAPET: Jolie og Pitt jobbet sammen for første gang siden de møttes på filmsettet til «Mr. and Mrs. Smith» med filmen «By the Sea». Foto: Filmweb
SKULLE REDDE EKTESKAPET: Jolie og Pitt jobbet sammen for første gang siden de møttes på filmsettet til «Mr. and Mrs. Smith» med filmen «By the Sea». Foto: Filmweb Vis mer

- Vi møttes på jobb, og vi jobbet godt sammen, fortalte Angelina nylig i «The Hollywood Reporters» podcast, «Awards Chatter», melder People.

Jolie håpet at arbeidet med et felles prosjekt kunne være en god øvelse for de to, men selv om det på enkelte områder forbedret situasjonen, stod ikke ekteskapet til å redde.

- Det var en tyngde i hele situasjonen som vi ikke ble kvitt, men det var ikke på grunn av filmen, fortalte hun i podcasten.

Filmen ble både skrevet og regissert av Jolie, og handler om et par som 14 år inn i ekteskapet vokser fra hverandre grunnet kommunikasjons-, intimitets- og fertilitetsproblemer. I podcasten adresserer skuespillerinnen at hun skrev filmen mye basert på sitt eget liv.

- Det var på mange måter noe vi slet med selv. Ting skjer av forskjellige grunner, men hvorfor skrev jeg akkurat dette manuset? Jeg er ikke helt sikker, sa Jolie, og la til at et kunstverk kan være både helbredende og vanskelig.

Selv om ikke samarbeidet gikk den veien Jolie ønsket, ga hun uttrykk for at det var det rette å gjøre der og da:

- Jeg er glad vi jobbet sammen på akkurat denne filmen. Vi fikk utforsket noe sammen. Uansett hva det var. Kanskje det ikke løste enkelte ting, men vi kommuniserte noe som trengte å bli kommunisert til hverandre.

- Drakk mye

I mai åpnet Brad Pitt seg for første gang om sin tid før bruddet.

- Jeg drakk for mye. Det ble et stort problem. Jeg er veldig glad for at det har gått et halvt år nå, det føles både godt og vondt, men jeg har fått kontroll over og kontakt med følelsene og sjelelivet mitt igjen, fortalte Brad Pitt i det eksklusive intervjuet med GQ Style.

Filmstjernen var også bekymret for at ungene skulle tro på ryktene som verserte etter bruddet.

- Jeg var redd for at barna skulle tro på det, og at vennene deres skulle stille for mange spørsmål. Selvsagt var mesteparten falske rykter som ble skrevet for å selge. Det såret meg, sier han.

LES OGSÅ: - Jeg liker ikke å være singel