Åpner seg om tapet av kjæresten

- Jeg sliter med å forstå hvordan hun kunne ende livet sitt på denne tragiske måten, sier Mick Jagger.

I DYP SORG: Mick Jagger var i Australia da han mottok dødsbudskapet. Han og  L'Wren Scott hadde vært sammen i 13 år. Foto: Stella Pictures
I DYP SORG: Mick Jagger var i Australia da han mottok dødsbudskapet. Han og L'Wren Scott hadde vært sammen i 13 år. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Mandag kom sjokknyheten om at Mick Jaggers (70) designerkjæreste L'Wren Scott hadde blitt funnet død av sin assistent i leiligheten der hun bodde i New York. Hun ble 49 år gammel.

Ifølge lokalpolitiet skal Scott ha begått selvmord.

En rekker kjente personer har uttrykt sin sorg etter dødsfallet, og tirsdag brøt også Rolling Stone-legenden stillheten.

På sin egen offisielle nettside mickjagger.com har rockeren postet følgende melding:

«Jeg sliter fremdeles med å forstå hvordan min elsker og beste venn kunne ende livet sitt på denne tragiske måten. Vi tilbragte mange fantastiske år sammen og hadde bygd et flott liv for oss selv»

Scott var en anerkjent motedesigner og har jobbet med stjerner som Sarah Jessica Parker, Angelina Jolie og presidentfruen Michelle Obama.

I 2001 ble hun kjæreste med Jagger etter å ha møtt ham under en fotoshoot.

«Hun hadde en utrolig tilstedeværelse og ble beundret for sitt talent, ikke minst av meg. Jeg er rørt av alle hyllestene mennesker har gitt henne, i tillegg til de private støttemeldingene jeg har mottatt. Jeg kommer aldri til å glemme henne, Mick», avslutter Jagger.

FAMILIENS MIDTPUNKT: Mick Jagger har mistet sin kjæreste, og døtrene Jade Jagger (t.v.) og Georgia May Jagger (t.h.) har mistet en elsket stemor. Foto: REX/Richard Young/All Over Press
FAMILIENS MIDTPUNKT: Mick Jagger har mistet sin kjæreste, og døtrene Jade Jagger (t.v.) og Georgia May Jagger (t.h.) har mistet en elsket stemor. Foto: REX/Richard Young/All Over Press Vis mer

LES OGSÅ: Oppdaterte Facebook etter sin død

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer