Kim Kardashian:

Åpner seg om sønnens sykehusinnleggelse

- Lungebetennelse er så skummelt, sier Kim Kardashian om sønnen Saint.

PÅ BEDRINGENS VEI: - Det var skummelt mens det foregikk, sier Kim Kardashian som måtte legge inn sønnen Saint West på sykehus i romjulen. Foto: NTB Scanpix
PÅ BEDRINGENS VEI: - Det var skummelt mens det foregikk, sier Kim Kardashian som måtte legge inn sønnen Saint West på sykehus i romjulen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Familien Kardashian fikk ikke helt den julen de hadde drømt om da sønnen til Kim (37) og Kanye (40), Saint West (2), pådro seg en alvorlig lungebetennelse, og ble innlagt på sykehus.

- Innlagt i tre dager

Etter tre dager med mamma Kim og pappa Kanye ved sin side, fikk den to år gamle Kardashian-gutten reise hjem igjen, og i dag kunne vi se et bilde på Kims egen Instagram der hun gleder seg over at han er på bedringens vei.

Hun delte bilde med sine 105 millioner følgere og skrev:

«Min elskede gutt er så sterk. Etter å ha tilbrakt tre døgn på sykehus og sett min baby få intravenøst - og oppkoblet til oksygen-apparater, så ble det en utfordrende slutt på året for oss.»

- Takker de ansatte

Kim fortsatte i Instagram innlegget:

«Lungebetennelse er så skummelt. Jeg må bare få takke alle leger og sykepleiere som jobbet så hardt døgnet rundt for oss. Vi er så takknemlig for dere. Nå er han hjemme og mye bedre. Han er så motstandsdyktig at jeg er sikker på at han fremdeles vil si at det var kult å kjøre sykebil. Min sterke Saint.»

Happy Holidays

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

- Pyntet til jul

For kun fire dager siden la Kim ut bilde av hele familien Kardashian-West i finstasen, der hun ønsket alle en god jul. Det kan se ut som lille Saint er litt blank i øynene på bildet, men nå skal altså gutten være på bedringens vei.

- Venter barn når som helst nå

Nå kan altså familien fokusere hundre prosent på å forberede seg på å ta imot et nytt familiemedlem, via surrogat, som etter planen skal komme i januar.

Det var i september at Kim bekreftet at hun og Kanye venter sitt tredje barn sammen. Kardashian åpnet opp om svangerskapskomplikasjoner allerede etter sitt første graviditet, da hun lenge trodde at hun ikke kunne bli mor igjen.

Kanye West ble selv fraktet til sykehus i november 2016, og avlyste resten av turneen i ukene som fulgte. Han ble i ettertid skrevet ut av sykehuset etter utmattelsesbehandling.

LES OGSÅ: Holdt graviditeten skjult i et halvt år

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer