Michael Bublé og Lusiana Lopilato:

Åpner seg om sønnens (3) kreftsykdom

Lusiana Lopilatop var på innspilling da hun fikk sjokkbeskjeden.

ÅPNER SEG: I et nytt intervju åpner Michael Bublés kone Luisana Lopilato seg opp om da hun fikk vite at sønnen hadde fått kreft. Foto: AP / NTB Scanpix
ÅPNER SEG: I et nytt intervju åpner Michael Bublés kone Luisana Lopilato seg opp om da hun fikk vite at sønnen hadde fått kreft. Foto: AP / NTB Scanpix Vis mer

(Seoghør.no): I november avslørte artisten Michael Bublé (41) at sønnen Noah (3) var rammet av kreft.

Siden nyheten ble kjent har Bublé og kona Luisana Lopilato (30) vært ordknappe i media.

I et nytt intervju med den argentinske TV-verten Susana Gimènes, åpner Lopilato seg om det hjerteskjærende øyeblikket da hun fant ut at hennes tre år gamle sønn hadde fått kreft. Dette skriver ET Online.

Fant en tumor

Lopilato, som er en ettertraktet argentinsk skuespiller, var på innspilling i Buenos Aires da Noah ble syk.

Leger skal angivelig ha diagnotisert den lille gutten med en infeksjon, men ønsket imidlertid å ta en rekke tester for å utelukke andre sykdommer.

- Da de tok ultralyd fortalte de at de hadde funnet noe i magen hans, sier hun og legger til at legene var usikre på hva de hadde funnet, men at det det var en svulst.

- DET VÆRSTE ER OVER: Det var i fjor nyheten om at Michael Bublés eldste sønn var rammet av kreft kom. Nå kan det imidlertid se ut til at den lille gutten er på bedringens vei. Foto: NTB Scanpix
- DET VÆRSTE ER OVER: Det var i fjor nyheten om at Michael Bublés eldste sønn var rammet av kreft kom. Nå kan det imidlertid se ut til at den lille gutten er på bedringens vei. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Bublé og kona hadde fra tidligere en uskreven regel om at dersom noe skjedde med noen i familien, skulle de møtes i Los Angeles - dette var halvveis for dem begge.

«It´s a beautiful day»-sangeren var nemlig i England for et intervju.

Etter at den lille gutten ble rammet av kreft, kansellerte Bublé og kona alle planer de hadde, og ønsket å vie all sin tid til familien. I intervjuet forteller den argentinske skuespilleren at hun har innsett hva som er viktig i livet.

- Det skjer ting i livet som får deg til å innse at det du tror er det viktigste egentlig ikke er så viktig, forteller 30-åringen og legger til at det er viktig å ha tro og være sterk i en slik prosess.

- Det er netter hvor jeg fremdeles ikke sover. Jeg ber til Gud, det er en lang prosess, men det værste er over, forteller hun.

Ville ha privatliv

Bublé har vært gift med den argentinske skuespilleren og modellen Luisana Lopilato (29) i seks år, og det var i august 2013 at fikk de sønnen Noah sammen.

Bublé skrev i sitt facebook-innlegg om kreftsykdommen at paret nå har satt karrieren på vent, og vil bruke all sin tid på sønnen.

GIFT: Michael og kona Luisana giftet seg i 2011. Foto: AP / NTB Scanpix
GIFT: Michael og kona Luisana giftet seg i 2011. Foto: AP / NTB Scanpix Vis mer

- Vi håper at dere vil respektere privatlivets fred, og be for oss i denne vanskelige tiden. Vi har en lang vei fremfor oss, og håper at vi vil vinne denne kampen, med støtte fra familie, venner og fans verden rundt.

Artisten og kona har i tillegg sønnen Elias, som ble født i januar i fjor.

Tidligere har Bublé avslørt at han måtte gå noen runder med seg selv før han klarte å bli en kjærlig far og ektemann.

- Jeg var en drittsekk som ikke brydde meg om at jeg knuste hjertene til kvinnene jeg var sammen med. Men jeg fikk min fortjente karma, fortalte han til Etalk, ifølge Daily Mail.

- Jeg fikk flere spark i rumpa og hjertet mitt ble også knust. Det såret meg nok til at jeg klarte å se meg selv i speilet og finne ut at jeg ikke ville ha det slik igjen.

LES OGSÅ: TV-stjernen giftet seg i overdådig bryllup