Gavin Rossdale:

Åpner seg om skilsmissen for første gang

Gavin Rossdale skulle ønske han kunne gjort ting annerledes da ekteskapet til Gwen Stefani brast.

OVERRASKENDE: Gavin Rossdale og Gwen Stefanis 20 år lange kjærlighetshistorie tok brått slutt i august 2015. Foto: NTB scanpix
OVERRASKENDE: Gavin Rossdale og Gwen Stefanis 20 år lange kjærlighetshistorie tok brått slutt i august 2015. Foto: NTB scanpix Vis mer

SEOGHØR.NO: Nesten halvannet år er gått siden musikerparet Gwen Stefani (47) og Gavin Rossdale (51) gikk hver til sitt etter to tiår sammen.

«No Doubt»-stjernen har ved flere anledninger fortalt at skilsmissen var både vond og dramatisk, mens Rossdale på sin side har holdt seg taus.

I et nytt intervju med bladet Fabulous tar han imidlertid bladet fra munnen, og forteller svært åpenhjertig om sorgen.

- Skilsmisse var helt det motsatte av hva jeg ønsket. Virkelig... Men her er vi. Utenom død, tror jeg at skilsmisse er noe av det vanskeligste, mest smertefulle å gå gjennom, forteller han, ifølge People.

- Man må håndtere virkeligheten

Det er aldri blitt bekreftet hva som er den egentlige årsaken bak det overraskende bruddet, men det tok ikke lang tid før utroskapsrykter begynt å svirre. Flere hevdet nemlig at Rossdale angivelig skal ha hatt et årelangt forhold med barnas barnepike.

SJOKKBRUDD: Gwen Stefani og Gavin Rossdale var sammen i 20 år og gift i 13. Her er de avbildet året før de giftet seg. Foto: NTB scanpix
SJOKKBRUDD: Gwen Stefani og Gavin Rossdale var sammen i 20 år og gift i 13. Her er de avbildet året før de giftet seg. Foto: NTB scanpix Vis mer

Selv om han ikke spesifikt nevner utroskapsryktene i det ferske intervjuet, erkjenner han at det er mye han skulle ønske han kunne gjort annerledes om han kunne gå tilbake i tid.

- Jeg vet at vi alle ønsker det, men det kan vi ikke, så man må håndtere virkeligheten. Man kan ikke angre og være et menneske på samme tid, forteller han.

Gift i 13 år

De to artistene møttes allerede i 1995, og giftet seg to ganger i 2002; én seremoni ble holdt i London, den andre i Los Angeles.

Sammen fikk de tre barn, sønnene Kingston (10), Zuma (8) og Apollo (2).

- Vi hadde 20 år sammen og det i seg selv føles ganske utrolig. Det er en livstid. Jeg synes fremdeles at hun er fantastisk. Det var 20 nydelige år og vi har tre fantastiske barn. Det er mye som er positivt, og med tid vil det bli mer og mer tydelig, forteller han til Fabulous.

Kun et par måneder etter de to gikk hver til sitt, fant Stefani lykken med «The Voice»-kollega Blake Shelton (40).

LES OGSÅ: Vil starte et nytt liv