Tori Spelling og Dean McDermott:

Åpner seg om sjokkbruddet

- Jeg var knust.

SLUTT ETTER 18 ÅR: Dean McDermott og Tori Spelling brøt med hverandre tidligere i år. Foto: Chelsea Lauren/REX/NTB
SLUTT ETTER 18 ÅR: Dean McDermott og Tori Spelling brøt med hverandre tidligere i år. Foto: Chelsea Lauren/REX/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I sommer kom sjokknyheten om at Tori Spelling (50) og ektemannen Dean McDermott (56) hadde gått hver til sitt etter 18 år sammen.

Sammen har de barna Finn (11), Stella (15), Liam (16), Hattie (12) og Beau (6). McDermott har også sønnen Jack (25) fra et tidligere forhold.

For første gang letter McDermott på sløret om bruddet, og deler detaljer fra det turbulente ekteskapet.

KNUST: I serien «Girls of Oslo» følger vi livene til influenserne Sophie Elise Isachsen, Isabel Raad, Anniken Jørgensen og Nora Haukland. I fredagens episode får vi se en hjerteknust Nora etter bruddet med Marius Borg Høiby. Video: Prime Video Vis mer

Drakk hver dag

I et eksklusivt intervju med Daily Mail åpner han seg om rusproblemet, som han forteller gikk hardt utover Spelling.

Etter hvert som alkohol, rus og depresjon tok over McDermotts liv, ble Spelling mer som en romkamerat enn en kone.

- Jeg endte opp med å drikke en femte tequila hver kveld, sju dager i uka, og tok en håndfull med narcos (reseptbelagte medisiner, red.anm.) alene, mens jeg hadde en vakker familie i det andre rommet (...). Jeg kunne ikke gjøre det lenger. Jeg kunne ikke leve det livet lenger. Jeg var sliten av sinnet og skrikingen.

VENNER: Pernille Juvodden snakker om bruddet med John Carew på Joners halloweenfest. Video: Christina Holen Korneliussen / Dagbladet TV. Vis mer

Hadde dyr i senga

Problemene ble så store at paret på et tidspunkt sluttet å sove på samme rom, mye på grunn av Spellings mange kjæledyr.

Flere dyr hadde nemlig fått fast soveplass på soverommet og i senga. Spelling eide både en gris, en kylling og flere hunder.

- Vi hadde problemer og det ble bare verre da vi sluttet å sove på samme rom.

At Spelling holdt til med dyrene på soverommet, mens McDermott hadde flyktet til et annet rom, gjorde avstanden mellom det daværende ekteparet større.

TÅREVÅTT: Alexandra Joner deler åpent om tiden rett etter bruddet med eksmannen Runar Vatne. Video: Rød Løper / TV 2. Reporter: Klaus Fjellro. Vis mer

- Når du er i en romkameratsituasjon, hva forventer du at vil skje? Jeg har aldri vært så ensom i et hus med seks personer i hele mitt liv. Jeg visste ikke hvordan jeg skulle komme meg ut av situasjonen jeg var i. Jeg hadde det vondt. Jeg var knust. Jeg var deprimert. Jeg hatet meg selv. Jeg ville ikke leve.

Spelling har foreløpig ikke kommentert McDermotts uttalelser.

I dag er McDermott edru, og i et nytt forhold med Lily Calo (32).

LES OGSÅ: - Utrolig trist

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer