Sofie Karlstad:

Åpner seg om singeltilværelsen

- Aldri vært så singel som det jeg er nå, sier Karlstad til Se og Hør.

SINGEL: Sofie Karlstad avslørte tidligere i år at det var slutt med DJ-kjæresten Mikkel Christiansen. Foto: Sofie Losen / Se og Hør
SINGEL: Sofie Karlstad avslørte tidligere i år at det var slutt med DJ-kjæresten Mikkel Christiansen. Foto: Sofie Losen / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Torsdag var det endelig duket for en rød løper igjen, og på Odeon kino i Oslo var det strålende sol og god stemning. Se og Hør møter influenser Sofie Karlstad (24) på førpremieren av den niende «Fast & Furious»-filmen.

- Det er helt fantastisk at det skjer ting igjen. Jeg føler det er begynnelsen på slutten, sier hun ivrig, og forteller at hun er meget fornøyd med at hverdagen begynner å gå tilbake til normalen igjen.

Karlstad, som har nesten 250 000 følgere på Instagram, ble for alvor kjent for den norske befolkning da hun i 2019 deltok i «Paradise Hotel».

I fjor ble det kjent at hun hadde funnet kjærligheten med DJ og artist Mikkel Christiansen (29), men tidligere i år kunne imidlertid duoen bekrefte at de hadde gått hver til sitt.

Både Karlstad og Christiansen har hittil vært svært tause rundt bruddet, men nå letter førstnevnte på sløret om singellivet.

BRUDD: Realityprofil Aurora Gude snakker ut om bruddet med samboeren Haakon Johan Lønner. Reporter: Jonas Hammer. Video: Rød Løper Vis mer

Trives

24-åringen strålte om kapp med solen på den røde løperen, og på spørsmål om hun har noen i kikkerten for tiden, svarer hun spøkefullt:

- Noen? Mange.

- Neida, jeg har aldri vært så singel som det jeg er nå. Jeg trives veldig godt med å bare være meg, og det siste jeg ser etter er en kjæreste, legger hun til.

Hvordan er du som singel?

- Morsom og spontan. Jeg tar vare på meg selv og jobber for å bli et bedre menneske, svarer Karlstad.

Influenseren legger til at hun er et «ja»-menneske og er med på det meste, men at det ikke alltid er en positiv ting.

For ikke lenge siden ble hun spurt om å ta en backflip fra et tak på Tjuvholmen, noe hun sa «ja» til. Det endte med ribbeinsbrudd og et gigantisk blåmerke over hele låret,

- Singel-Sofie er litt tøff, også er jeg jo fra nord i tillegg og det er sjelden en god kombinasjon, ler finnmarkingen.

SLUTT: Adrian Sellevoll bekrefter brudd med kjæresten. Video: Rød Løper Vis mer

Livsfarlig i trafikken

For Karlstad passer det utmerket at den første røde løperen er i anledning den nyeste «Fast & Furious»-filmen. Mange blir nok overrasket over at hun er svært interessert i biler - en interesse som ikke ble mindre da hun var sammen med ekskjæresten.

Christiansen har ifølge Karlstad flere luksusbiler i oppkjørselen, og hun meddeler at hun fikk kjøre bilene.

- Jeg fikk kjøre bilene, men det var som å ha med moren sin når man øvelseskjører. Jeg tror han var skeptisk til meg bak rattet, men snill nok til å la meg prøve, sier hun spøkefullt.

BRUDD: Victoria Nadine snakker om bruddet med Silas Massa Vasstrand på «Senkveld». Video: TV 2 Vis mer

Hvordan er du egentlig i trafikken?

- Livsfarlig! Jeg kjører ganske fort, og i Finnmark får man som regel lappen i postkassen. Det er veldig annerledes å kjøre i Oslo, så jeg kjører ikke i rushtrafikken for å si det sånn, understreker Karlstad.

LES OGSÅ: Kjendisdatteren viser frem kjæresten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer