Lady Gaga:

Åpner seg om sine kroniske smerter

Popstjernen Lady Gaga sliter fortsatt med helsen.

POPDRONNING: Lady Gaga selger ut verdens største arenaer, går ned catwalken og spiller i tv-serier. Jobben tar mye av tiden hennes, men hun trives med det hektiske. Smertene hun går med har imidlertid bydd på flere problemer for stjernen. Foto: NTB scanpix
POPDRONNING: Lady Gaga selger ut verdens største arenaer, går ned catwalken og spiller i tv-serier. Jobben tar mye av tiden hennes, men hun trives med det hektiske. Smertene hun går med har imidlertid bydd på flere problemer for stjernen. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Det er ingen tvil om at Stefani Angelina Joanne Germanotta (31) er en av verdens største popstjerner. Du kjenner henne kanskje aller best under artistnavnet Lady Gaga, et navn hun har erobret hitlister med siden 2008.

Hun har reist verden rundt, gitt ut flere album, vært på magasinforsider og spilte tidligere i år på Super Bowl. Nå er det også, i regi av Netflix, laget en dokumentarfilm om stjernen.

Der kommer det frem at den store opptredenen i pausen under USAs mest sette fotballkamp ikke gikk så bra for seg som seerne kanskje trodde. Variety skriver at artisten lider av kroniske smerter, og at det er en gammel skade i hoftene som sørger for problemer.

Klarte ikke å gå

Hun lever av å synge og danse, men smerten kan hun ikke gjøre noe med.

- Det er vanskelig, sier hun og får tårer i øynene:

- Men det er også frigjørende. Det er en stor del av meg som tror at smerten er som en mikrofon. Smerten kommer aldri til å gjøre meg noe godt med mindre jeg gjør det om til noe som faktisk er bra. Jeg håper at folk som ser på dette, som også sliter med kroniske smerter, forstår at de ikke er alene, sier hun, ifølge magasinet.

I 2013 åpnet hun seg for første gang om problemet. I et innlegg på Facebook skrev hun om smertene, som hun hevdet at oppsto som følge av en skade hun pådro seg på konsert.

«Jeg har bedt til Gud om at det skulle bli bedre. Jeg skjulte skaden fra mine ansatte, jeg ville ikke skuffe mine fantastiske fans. Men etter gårsdagens konsert kunne jeg ikke gå og det kan jeg fortsatt ikke», skrev popstjernen den gang.

STORE SMERTER: Lady Gaga imponerte med en forrykende opptreden under Super Bowl i februar, men i dte skjulte sliter hun med kroniske smerter. Foto: Dave Shopland/REX/Shutterstock/ NTB scanpix
STORE SMERTER: Lady Gaga imponerte med en forrykende opptreden under Super Bowl i februar, men i dte skjulte sliter hun med kroniske smerter. Foto: Dave Shopland/REX/Shutterstock/ NTB scanpix Vis mer

Fortalte om seksuelt overgrep

Ifølge E! Online har Gaga også hevdet tidligere at smertene hun opplever er der som følge av et seksuelt overgrep hun ble utsatt for som ung jente. Hun uttalte at den psykiske smerten hun følte på ble omgjort til noe fysisk.

- Når noe traumatisk skjer, kobler hjernen din seg helt ut fordi den ikke klarer å håndtere det. Men den forblir i kroppen din, i vevet ditt, fysisk i deg, uttalte hun til nettstedet i fjor.

Lady Gaga-dokumentaren «Gaga: Five Foot Two» har premiere den 22. september på Netflix. Da den ble laget, var artisten skråsikker på at hun ville vise en autentisk side av seg selv.

- Det viktigste her var at filmen ikke ble en eneste stor reklame for meg. Jeg tror det beste jeg kunne gjøre var å vise hvem jeg egentlig er, sier hun om det å vise frem smertene.

Ny kjæreste

«Bad Romance»-sangeren har valgt å være åpen om det meste, men sitt eget kjærlighetsliv holder hun ofte tett om. Nå er det en velkjent sak at hun er sammen med Christian Carino (48). Han sto bak scenen og heiet på henne da hun spilte under Super Bowl, blant annet.

I sommer ble de to observert på skogstur sammen. Gaga er en moteinteressert dame, og hadde ikke planer om å la det vike til fordel for praktisk skogstøy. Derfor dukket hun opp i høye hæler.

Carino jobber som talentjeger, og skal ha hjulpet blant annet Justin Bieber, Miley Cyrus, Harry Styles, Amber Heard og Jennifer Lopez med å få fart på karrieren. Og Lady Gaga, selvfølgelig.

GOD STØTTE: Lady Gaga avbildet sammen med Christian Carino i New York i slutten av august. Foto: Splash News/ NTB scanpix
GOD STØTTE: Lady Gaga avbildet sammen med Christian Carino i New York i slutten av august. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer

Det nye paret ble først sett sammen da de var på Tommy Hilfigers vårvisning tidligere i år, og senere da de så bandet Kings of Leon opptre i Los Angeles. I etterkant har de blitt sett gående hånd i hånd ut av restauranter både i New York og Los Angeles.

I juli i fjor kom beskjeden om at Lady Gaga hadde brutt forlovelsen med skuespiller Taylor Kinney. Da hadde de vært sammen i fem år.

LES OGSÅ: - Det var vondt og grusomt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer