<strong>LYKKELIGE:</strong> Channing og Jenna har vært gift i syv år og har en datter sammen. Foto: NTB Scanpix.
LYKKELIGE: Channing og Jenna har vært gift i syv år og har en datter sammen. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Jenna Dewan Tatum:

Åpner seg om sexlivet

- Jeg har alltid vært en veldig seksuell person.

Publisert

SEOGHØR.NO: I sommer var det ti år siden stjerneparet Channing Tatum (36) og Jenna Dewan Tatum (36) ble kjærester.

Duoen falt pladask hverandre da de spilte inn filmen «Step Up» i 2006.

Tre år senere giftet de seg i en romantisk seremoni i Malibu i Los Angeles og i 2013 ble de foreldre til datteren Everly (3).

Til tross for at paret har vært sammen i mange år, så er kjærligheten og lidenskapen mellom dem like sterk.

- Vi har definitivt et veldig godt og sunt sexliv, avslører Jenna i et intervju med Cosmopolitan, ifølge People.com.

- Jeg har alltid vært en veldig seksuell person. Det er noe med å være en danser som kobler deg til din fysiske kropp. Det er en naturlig viktig, jordnær og seksuell energi. Man føler kroppen sin på en bestemt måte, forklarer hun videre.

Saken fortsetter under bildet.

I tillegg til å være ettertraktede skuespillere, er både Jenna og Channing også dansere. Dette er noe av det som knytter dem enda tettere sammen.

- Channing er helt lik meg. Vi er veldig på bølgelengde.

Jenna forteller også at det var en umiddelbar gjensidig tiltrekning mellom dem da de først møttes, men likevel tok det litt tid før det skjedde noe mellom dem.

<strong>FILM BLE VIRKELIGHET:</strong> Jenna og Channing forelsket seg på settet til den romantiske dansefilmen Step Up. Foto: Scanpix.
FILM BLE VIRKELIGHET: Jenna og Channing forelsket seg på settet til den romantiske dansefilmen Step Up. Foto: Scanpix. Vis mer

- Først var det noen merkelige kvelder. Vi hadde ikke kysset en gang. Så dro han ut og festet med en gjeng med dansere. Rommet hans var rett over mitt, og da han kom full hjem, med en sombrero på hodet, vekket han meg ved å banke hardt på døren min.

Den vakre brunetten hadde tidligere sagt til Channing at det ikke virket som om han var klar for et forhold, men denne natten overtalte han henne.

- Han sa: «Jeg klarte ikke slutte å tenke på deg. La oss prøve. Du er den eneste jeg har lyst til å være sammen med». Siden den kvelden har det bare vært oss to, røper hun.

Da Jenna hadde bursdag tidligere denne måneden postet ektemannen denne søte hilsenen til henne på Instagram:

LES OGSÅ: Mick Jagger (73) har blitt åttebarnsfar

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer