Britney Spears:

Åpner seg om sammenbruddet

- Jeg visste ikke alltid hva som var riktig og hva som var galt.

Britney Spears var bare 17 år gammel da hun slo igjennom med verdenshiten «Baby One More Time» i 1998. Foto: NTB Scanpix
Britney Spears var bare 17 år gammel da hun slo igjennom med verdenshiten «Baby One More Time» i 1998. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): I år er det ti år siden Britney Spears (35) hadde sitt svært offentlige sammenbrudd, hvor hun blant annet angrep paparazzi-fotografer med paraply, barberte av seg alt håret og ble innlagt på psykiatrisk sykehus.

Kort tid etter ble hun umyndiggjort og mistet omsorgsretten for barna Sean Preston (11) og Jayden James (10). Og hennes far, Jamie, ble utnevnt som popstjernens verge.

Nå avslører Britney at det var angst som førte til sammenbruddet som skapte flere store overskrifter i 2007.

- Fra tidlig alder har jeg alltid følt at alle testet meg. Det at noe ikke lå på riktig plass var nok til at jeg fikk angstanfall. Jeg kunne bli overveldet av mange veldig små og ubetydelige ting, forteller hun til den israelske avisen Yediot Ahronot, ifølge Contactmusic.com.

Saken fortsetter under bildet.

SKALLET SEG: I februar 2007 overrasket Britney alle da hun blant annet barberte bort sin blonde manke og angrep en bil med paraply Foto: NTB Scanpix
SKALLET SEG: I februar 2007 overrasket Britney alle da hun blant annet barberte bort sin blonde manke og angrep en bil med paraply Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Barna gjør meg til et helt menneske

«Piece of Me»-sangeren takker blant annet sønnene, som hun har fra ekteskapet med Kevin Federline (39), for at hun kom seg på beina igjen.

- Jeg måtte ta flere pauser gjennom karrieren min og ta ansvar for min mentale helse. Det var mange valg som ble tatt for meg. Jeg tror jeg var en annen person den gang. Ung. Og jeg visste ikke alltid instinktivt hva som var riktig og hva som var galt, forklarer hun og fortsetter:

- Jeg har det mye bedre i livet mitt i dag, og barna mine har formet personligheten min, gjort meg til et helt menneske og sørger for at jeg bekymrer meg mindre om hva som skjer med meg, forteller hun, ifølge nettstedet.

Saken fortsetter under bildet.

My beautiful children on Mother's Day 💜💙💜

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

I dag er Britney lykkelig med sin 13 år yngre kjæreste, Sam Asgahri (22).

Paret, som har vært sammen siden før jul, traff hverandre da Asgahri spilte mot Britney i musikkvideoen til singelen hennes «Slumber Party».

Det begynte fort å slå gnister, etter at de to ble låst inne på et rom sammen.

- Vi filmet den scenen der jeg går gjennom gangen og bort til soveromsdøra, og vi satt der og ventet og ventet i sikkert 20 minutter flere ganger, fortalte artisten i CBS-programmet «Fast in the Morning» i januar.

Mens de satt på sengen mellom scenene kom de to i snakk, og ble kjent med hverandre.

- Vi måtte bokstavelig talt sitte der sammen, så vi ble i grunn tvunget til å snakke med hverandre, sa hun lattermildt.

Det var først da de kom innom et samtaleemne begge to virkelig likte at det tok seg opp. Sushi var nemlig deres felles interesse.

- Han lurte på hvordan jeg var som person og jeg ante ikke hvem i all verden han var. Vi begynte å snakke om sushi, og fortsatte med andre ting vi liker. Så kom vi fram til at vi burde spise sushi sammen, avslørte hun om hvordan første date ble avtalt.

Beautiful day in Malibu with @samasghari 💙💙💙

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

LES OGSÅ: Scarlett Johansson åpner seg om sin vanskelige oppvekst

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer