Vita og Wanda Mashadi:

Åpner seg om samboerskapet

- Vi er glade for at vi pusset opp sammen.

SAMBOERE: Tvillingsøstrene forteller hvordan det har vært å flytte inn i den nye leiligheten. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
SAMBOERE: Tvillingsøstrene forteller hvordan det har vært å flytte inn i den nye leiligheten. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere i år ble det kjent at tvilling-influenserne Vita og Wanda Mashadi (29) hadde kjøpt seg sin første leilighet sammen i Strømmen.

«Dette har vi drømt om, jobbet for og ønsket oss i mange år», skrev Vita på Instagram den gang.

Nå har tvillingsøstrene imidlertid flyttet inn i det de beskriver som drømmeleiligheten sin, etter å ha pusset opp i flere måneder.

- Vi har hvertfall funnet ut at vi er glade for at vi pusset opp sammen, og ikke med en partner, understreker begge.

Det forteller de da Dagbladet møtte TV-profilene på premieren til Linnéa Myhres nye serie «Da vi styrte internett».

TAR I FOR HARDT: Vita Mashadi går i bakken under et av oppdragene i «Kompani Lauritzen». Video: Steffen Pettersen / TV 2 / Reporter: Martine Johansen Vis mer

- Helt utmattet

På den røde løperen viste Wanda seg for første gang sammen med sin utkårede, Mats Sølland. Vita ankom sammen med venninna Isabelle Ringnes (33).

Helt siden det ble kjent at tvillingene hadde overtatt leiligheten, har de holdt følgerene sine hyppig oppdatert på det store oppussingsprosjektet.

- Hvordan har det vært etter at dere kjøpte leilighet sammen?

- Vi har vært helt enig om alt i leiligheten, i alle kriger og stormer. Så det føles godt. Hvis jeg hadde pusset opp med en partner ville jeg sikkert drept han. Jeg har jo ofte hørt at forholdet ofte ryker dersom man pusser opp sammen, forteller Wanda.

Hun legger heller ikke skjul på at det også har vært tidskrevende.

TVILLINGER: Vita og Wanda bød som vanlig på seg selv da de snakket med Rød Løpers utsendte reporter Jonas Scheie Hammer. Video: Mariann Habbestad. Vis mer

- Problemet har vært at det har tatt sykt lang tid. Også er det alltid noe, plutselig er det feil med en stol, eller noe avvik på kjøkkenet. Så man blir helt utmattet, fortsetter hun.

Videre forteller Vita at de ble rådet til å sette opp budsjett for oppussingen, men det merket de raskt at ble helt umulig å følge.

- For oss er det aldri nok å sette opp budsjett, siden det alltid bare blir mer enn planlagt.

Ringer hverandre

Det er ingen hemmelighet at tvillingene har et tett bånd til hverandre. Men etter å ha bodd tett og delt seng i flere år, har de endelig fått seg både eget soverom og bad i den splitter nye leiligheten.

- Det er helt nydelig, og vi har jo faste rutiner om dagen. Det er så sykt mange som spør om det, jeg kan skjønne det, men samtidig ikke. For oss har det vært en naturlig overgang, påpeker tvillingene.

LYSTNE: Vita og Wanda Mashadi likte å se på venninna Siri Kristiansen danse, og innrømmer at de gjerne vil være med selv. På én betingelse. Reporter: Martine Johansen. Video: Kine Falch Vis mer

De innrømmer imidlertid at de likevel følger godt med på hverandre. Ved bruk av en app som styrer lysene omkring i leiligheten, har de nemlig god oversikt.

- Vi legger oss samtidig og sier alltid natta til hverandre. Og det første jeg gjør om morgenen er å sjekke appen om Wanda har skrudd på lampa på rommet sitt, da vet jeg at hun er våken, forteller Vita, og legger til:

- Vi pleier også å ringe hverandre fra soverommet. Ellers er alt som før.

LES OGSÅ: Spontant møte endte med angrepille på legevakten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer