Melanie Griffith:

Åpner seg om rusproblemene

- Jeg var ikke en full-på-gulvet, ut-av-kontroll person.

Foto: NTB Scanpix
Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Hollywood-stjernen Melanie Griffith (59) slet i mange år med store rusproblemer.

My son Alexander with his Dad 😎@thestevenbauer ❤️️❤️️ #grateful #fullofgratitudeandlove #lovemymenfolk

A post shared by MELANIE (@melanie_griffith57) on

Allerede i 1988, da hennes eldste sønn, Alexander Bauer (31), bare var tre år, ble hun innlagt på rehab for første gang. Da for å bli kvitt sin avhengighet til alkohol og kokain.

Så,12 år senere, søkte «Working Girl»-stjernen hjelp for sitt pillemisbruk.

Nå åpner trebarnsmoren seg om den vanskelige tiden.

- Jeg fungerte helt fint som mamma. Jeg var ikke en full-på-gulvet, ut-av-kontroll person, forteller hun åpnet til magasinet Porter, ifølge Contactmusic.com.

- Det var ting jeg sannsynligvis burde ha gjort som jeg ikke gjorde, men for det meste var jeg der for barna mine. De hadde på en måte et privilegert sigøyner-liv. Jeg gjorde mitt beste, og kommer til å fortsette å gjøre mitt beste. Men ja, selvfølgelig dreit jeg på draget, fortsetter hun.

Saken fortsetter under bildet.

I MOR OG FARS FOTSPOR: Melanie Griffith sammen med skuespiller-datteren Dakota Johnson og eksmannen Don Johnson - som hun har vært gift med to ganger. Foto: NTB Scanpix.
I MOR OG FARS FOTSPOR: Melanie Griffith sammen med skuespiller-datteren Dakota Johnson og eksmannen Don Johnson - som hun har vært gift med to ganger. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Innleggelsen i 1988 kom etter bruddet fra ektemann nummer to, Steven Bauer (60). Men oppholdet gjorde at hun fant tilbake til sin første ektemann, Don Johnson (67), som hun var gift med i seks måneder som 18-åring.

Paret giftet seg på nytt i 1989 og sammen fikk de datteren, «Fifty Shades of Grey»-stjernen Dakota Johnson (27).

- Don ventet faktisk på meg da jeg kom ut fra rehab. Så vi ble kjærester igjen. Det var den mest naturlige, perfekte og kjærlige ting. Etter en stund fungerte det ikke lenger mellom oss. Jeg tror det er vanskelig når begge to er i medias søkelys, med mindre en gir opp jobben, forklarer hun om bruddet.

Skilte seg for fjerde gang

I 1995 falt Griffith for den spanske kjekkasen Antonio Banderas (56) på settet til filmen «Too Much».

Daughter and father love❤❤❤❤ @stellabanderasgriffith and @antoniobanderasoficial Sweetness💜

A post shared by MELANIE (@melanie_griffith57) on

Året etter både giftet de seg og ble foreldre til datteren Stella Banderas (20).

Ekteskapet holdt i 18 år, men i 2014 søkte Melanie om skilsmisse.

- Jeg tror en av grunnene til at ekteskapet til Antonio gikk i stykker var fordi jeg satt fast i det. Det er ingen andre å klandre. Det var jeg som ble sittende fast personlig, og jeg kommer aldri til å la det skje igjen. Jeg vil nyte livet, og gjøre hva enn jeg vil når jeg ønsker det, deler hun med bladet, ifølge People.com.

Selv om eksmannen har funnet kjærligheten på nytt og de fremdeles er gode venner, så er Griffiths dating-liv relativt stillestående.

PÅ RØD LØPER: Don Johnson og Melanie Griffith var et av Hollywoods heteste på par på 80- og 90-tallet. Foto: NTB Scanpix
PÅ RØD LØPER: Don Johnson og Melanie Griffith var et av Hollywoods heteste på par på 80- og 90-tallet. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg er sjenert når det kommer til menn nå. Veldig tilbakeholden. Ingen har bedt meg på date i løpet av de siste to årene, avslører skuespilleren - som tidligere har vært sammen med stjerner som de tidligere skjørtejegerne Warren Beatty (80), Jack Nicholson (79) og Ryan O'Neal (75).

Melanie har også følt seg usikker i forhold til sitt eget utseende og har gjennom årenes løp fått utført flere kosmetiske og plastiske operasjoner.

Men etter at folk begynte å kritisere resultatet jobber hun nå med å få tilbake sitt gamle seg.

- Jeg ble så såret av kommentarene at jeg dro til en ny lege som begynte å fjern all den dritten en kvinnelig lege har puttet i meg. Forhåpentligvis ser jeg mer normal ut nå, sier hun.

LES OGSÅ: - Kris presset Caitlyn til å holde seg i skapet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer