Eddie Redmayne:

Åpner seg om romanseryktene med Taylor Swift

- Hun var fantastisk, sier Oscar-vinneren. 

SVARER PÅ RYKTENE: I 2012 svirret romanseryktene for Taylor Swift  og Eddie Redmayne. Nå snakker han om ryktene for første gang. Foto: NTB scanpix
SVARER PÅ RYKTENE: I 2012 svirret romanseryktene for Taylor Swift  og Eddie Redmayne. Nå snakker han om ryktene for første gang. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

SEOGHØR.NO: Skuespiller Eddie Redmayne (34) er for tiden kinoaktuell i den kritikerroste filmen «Fantastic Beasts and Where to Find Them».

Også på hjemmebane smiler livet for Oscar-vinneren, som i sommer ble pappa for første gang. Det var i 2014 han giftet seg med kona Hannah Bagshawe.

To år før bryllupet svirret imidlertid ryktene om at han hadde et romantisk forhold med popstjernen Taylor Swift (26), ifølge Us Weekly.

Da han gjestet talkshowet «Watch What Happens Live» onsdag kveld, åpnet han seg om ryktene for første gang.

- Jeg kan absolutt avkrefte det. Jeg datet aldri Taylor Swift, selv om jeg møtte henne, sa han.

- Et stort øyeblikk for meg

Han forklarte videre overfor programleder Andy Cohen (48) hvilken sammenheng han møtte den prisvinnende artisten.

- Hun kom på audition for filmen «Les Misérables», og hun var helt fantastisk. Vi sang sammen, noe som var et stort øyeblikk for meg. Men nei, vi gikk aldri på date. Hun var fantastisk, sa han videre.

Redmayne spilte rollen som Marius i filmen, og Swift prøvde å kapre rollen som hans elsker Épinone, en rolle skuespiller Samantha Barks (26) fikk til slutt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer