Pete Davidson:

Åpner seg om romansen til 20 år eldre Beckinsale

- Alle onklene min holdt på å gå av skaftet.

EKSKJÆRESTER: I rundt fire måneder i fjor var Kate Beckinsale og Pete Davidson kjærester. Foto: NTB Scanpix
EKSKJÆRESTER: I rundt fire måneder i fjor var Kate Beckinsale og Pete Davidson kjærester. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I fjor vinter vakte det stor oppsikt da det ble kjent at komikeren Pete Davidson (26) hadde innledet et forhold til den 20 år eldre filmstjernen Kate Beckinsale (46).

Ryktene om romansen skjøt fart etter at duoen først ble sett i het flørt under Golden Globe Awards i begynnelsen av januar 2019.

Deretter viste de seg sammen en rekke ganger, og de gjorde lite for å skjule følelsene for hverandre. Mens duoen fartet rundt på ulike eventer i Los Angeles holdt de nemlig både hender og klinte i full offentlighet.

- Kate liker Pete. Han er helt hennes type. Hun liker unge menn som får henne til å le, fortalte en kilde til Us Weekly den gang.

SLUTT: «Paradise Hotel»-profilene Mario Riera og Sofie Karlstad har gått hver til sitt. Nå forteller Mario hvorfor det ble slutt. Video: Rød Løper/Viafree Vis mer

Skryter av eksen

I slutten av april, knappe fire måneder etter at de ble sett sammen for første gang, gikk de derimot hver til sitt.

Nå, ett år etter bruddet, letter «Saturday Night Live»-stjernen på sløret om romansen. Davidson avslører blant annet at det ikke bare var fans og media som ble overrasket da de hørte om forholdet. Familien hans ble også tatt på sengen.

- Alle onklene mine gikk helt av skaftet, fortalte 26-åringen i et intervju med Charlamagne Tha God tidligere denne uken, ifølge Us Weekly.

Deretter skrøt han av sin flotte ekskjæreste.

- Hun er en av de morsomste menneskene jeg noen gang har truffet.

Videre forklarte 26-åringen at timingen for ham og Beckinsales forhold derimot ikke var ideell. Han hadde nemlig sitt å stri med i den perioden og var i ferd med å sjekke inn på rehab.

- Jeg var ikke på mitt beste den gang, og Kate var opptatt med en rekke skuespillerjobber. Hun er en superstjerne, påpeker han, ifølge nettstedet.

Populær blant damene

Det er ikke bare publikum som har fått øynene opp for Pete Davidsons komikertalent de siste årene. Samtidig som berømmelsen hans har vokst, har også oppmerksomheten fra det motsatte kjønn økt betraktelig.

Like før 26-åringen forelsket seg i Beckinsale, var han i et svært offentlig forhold med popstjernen Ariana Grande (26).

De to rakk å bli kjærester, flytte sammen, skaffe seg matchende tatoveringer og forlove seg - alt i løpet av en periode på knappe fem måneder.

MUSIKK: Benjamin Ingrosso er en kjent artist og TV-profil, som tydeligvis liker å være deppa. Dette er grunnen. Reporter: Henriette Eilertsen. Video: Thea Hope. Klipp: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

I oktober 2018 ble det brått slutt, og tre måneder senere ble han altså sammen med «Pearl Harbor»-stjernen.

Etter Kate Beckinsale rakk Davidson å date skuespilleren Margaret Qualley (25) før han ble kjæreste med Kaia Gerber (18).

Gerber er datter av supermodell Cindy Crawford (53), og har selv imponert på catwalken for merker som Versace, Chanel, Calvin Klein, Prada, Burberry og Marc Jacobs de siste årene.

Slet mentalt

Det var i oktober romanseryktene begynte å svirre rundt Davidson og åtte år yngre Gerber. De ble da sett på en romantisk lunsj sammen i New York, og i etterkant dukket det opp en rekke bilder av dem hånd i hånd og på ulike stevnemøter.

Før jul dro paret sammen til Florida for å delta i et bryllup, men her fikk de også god tid til å pleie kjærligheten. De to tilbrakte nemlig mye tid tett omslynget og kyssende i bassenget, og koste seg også på solsengene mens de til stadighet ga hverandre små kjærtegn.

FERIE: Pete Davidson og Kaia Gerber i miami i november. Foto: NTB scanpix
FERIE: Pete Davidson og Kaia Gerber i miami i november. Foto: NTB scanpix Vis mer

Sist måned skal derimot også dette forholdet ha tatt slutt.

- Det ser ut som at Pete og Kaia er over. Det ble veldig overveldende for henne. Pete har det med å være utrolig intens overfor kjærestene sine. Kaia er bare 18 år og det ble for mye å takle, fortalte en kilde til Page Six i januar.

Like før bruddet ble kjent skal Davidson ha sjekket inn på et behandlingssenter.

- Han tar en pause for å jobbe med sin mentale helse, avslørte en kilde til E! News.

For mange kom det kanskje ikke som et sjokk at skuespilleren og komikeren søkte hjelp.

I 2017 avslørte 26-åringen at han er diagnostisert med borderline personlighetsforstyrrelse. I podkasten «WTF With Marc Maron» har også Pete åpnet seg om flere mentale sammenbrudd og sin bruk av marihuana, ifølge People.

Et av symptomene på borderline personlighetsforstyrrelse er for øvrig en «tendens til å skape intense, men ustabile forhold til andre», skriver Felleskatalogen.

«Noen får avsmak»

I november prydet Pete Davidson forsiden til magasinet Paper, og da åpnet han seg om jakten på kjærligheten.

- Jeg behandler personen jeg er sammen med som en prinsesse. Jeg prøver virkelig å gjøre alt i min makt for at hun skal ha det best mulig. Er det ikke det man skal gjøre? Hvis man er i forhold med noen, så skal man få den personen til å føle seg så spesiell som mulig, fortalte han, ifølge Us Weekly.

KJÆRESTER: Omid og Iselin har hatt hatt en fin tone lenge på «Love Island», men nå vil Omid ta det et steg videre, og spør om de skal bli kjærester. Vis mer

«Saturday Night Live»-stjernen innrømmet videre at hans «intense kjærlighetsspråk» ikke alltid slår an hos alle.

- Noen blir overveldet når jeg legger så mye på dem, og de er usikre på om de kan komme i nærheten av det samme selv. Noen får avsmak.

- Av og til funker det, og andre ganger ikke. Da kan jeg føle meg dårlig fordi jeg tenker: «Jeg gjorde alt dette for deg … Og du bryr deg ikke i det hele tatt!» utdypet han.

LES OGSÅ: Jahn Teigen døde samme dag som han ble innlagt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer