Channing Tatum:

Åpner seg om rollen som alenefar

- Jeg hoppet inn i denne magiske verden med begge ben.

FORELDRE: Sammen med ekskona Jenna Dewan har Channing Tatum datteren Everly. Her avbildet under Oscar-utdelingen i 2013. Foto: David Fisher / REX / NTB
FORELDRE: Sammen med ekskona Jenna Dewan har Channing Tatum datteren Everly. Her avbildet under Oscar-utdelingen i 2013. Foto: David Fisher / REX / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I april for tre år siden kom sjokknyheten om at stjerneduoen Channing Tatum (40) og Jenna Dewan (40) hadde gått hver til sitt etter ni år som ektepar.

I en melding på Instagram skrev de at de brøt med hverandre som to bestevenner som fremdeles elsket hverandre.

- Vi har kjærlig valgt å skille lag. Vi ble dypt forelsket for mange år siden, og har hatt en magisk reise sammen. Ingenting har forandret seg ved hvor mye vi elsker hverandre, men kjærlighet er en fin reise som tar oss forskjellig veier akkurat nå, delte de blant annet.

«Magisk verden»

I løpet av ekteskapet fikk paret datteren Everly (7) sammen, og nå letter «Magic Mike»-stjernen på sløret om hvordan han opplevde å bli alene som pappa.

- Da jeg ble alenefar var jeg veldig redd for at jeg ikke skulle klare å knytte meg til Everly på alle de måter en liten jente kunne ønske seg, forteller han ærlig i et intervju med Parents.

STILSKIFTE: Skuespiller Channing Tatum, blant annet kjent fra «Magic Mike», gjennomgikk et dramatisk stilskifte. Det falt ikke i smak hos alle. Programledere: Kine Falch og Jonas Hammer Vis mer

- Jeg brukte ikke neglelakk og kunne ikke flette hår. Men nå vet jeg hvordan jeg gjør begge disse tingene, legger han til.

Det er i forbindelse med lanseringen av sin nye barnebok «The One and Only Sparkella» at Tatum åpner seg.

Han forteller blant annet at når han er sammen med datteren bruker han ansiktsmaling, strutteskjørt eller andre kostymer nesten daglig. Nå håper han å inspirere andre fedre til å ta det samme steget for å finne mer ut om hvem døtrene deres er.

- Jeg hoppet inn i denne magiske verden med begge ben og ble belønnet med en form for kjærlighet jeg aldri tror jeg ville opplevd hvis jeg ikke hadde gjort det, forklarer han, ifølge nettstedet.

HENNES STØRSTE ROLLE: 29 år gamle Eve Hewson har hovedrollen i sukesserien «Behind Her Eyes», som for øyeblikket ligger på topplista på Netflix. Hun er datteren til en berømt stjerne! Video: Netflix / Rød Løper Vis mer

Fant kreativitet på barnerommet

Det var i august i fjor at Hollywood-stjernen først avslørte at han hadde skrevet barneboken «Sparkella».

Det gjorde han på kreativt vis med et Instagram-innlegg hvor han hadde kledd seg ut med rosa vinger mens han leste for datterens bamser.

«Folkens, jeg vet ikke hvordan det er med dere, men ting ble litt merkelig for meg da jeg satt i karantene. Ved et uhell låste jeg meg inne på syvåringen min sitt rom, og her endte jeg opp med å finne mitt indre barn, skrev han til sine nesten 17 millioner følgere.

«Jeg har laget denne til min lille jente, fra det jeg tror er den lille jenta inni meg selv. Takk for at dere leser», la han til.

Boken, som lanseres neste måned, blir på nettsiden beskrevet som «sjarmerende lyrikk om selvtillit og kjærlighet mellom far og datter».

RING RING: Flere og flere Hollywood-stjerner deler telefonnummeret sitt i sosiale medier for å kommunisere bedre med sine fans. Programleder Kine Falch forsøker å ringe dem. Vis mer

Roser datteren

I intervjuet med Parents forteller Tatum at Everly og Sparkella har mange likhetstrekk.

- Evie elsker å utføre triks, kle seg i crazy kostymer og å være annerledes enn alle andre. Hun er modig, vakker og magisk.

Og det er ingen tvil om at skuespilleren setter datteren høyest i livet. Flere ganger har han uttrykt sin beundring og kjærlighet for henne på sosiale medier.

«Min bestevenn. Min datter. Mitt liv! Du er den kuleste personen på denne planeten», skrev han til dette bildet i september:

I juni 2019 delte han dette bildet av datteren kledd ut i en prinsessekjole mens hun hopper på trampoline.

«Du og jeg lille stjert løper gjennom eventyr i all evighet. La oss dra», lyder teksten.

Trøblete samarbeid

Da det ble slutt mellom Tatum og ekskona, Jenna Dewan, i 2018 gjorde de det klart at det ikke lå noe dramatikk bak bruddet. Flere ganger i ettertid viste de også at de brydde seg om hverandre både i intervjuer og sosiale medier.

Høsten 2019 kom det derimot frem at eksparet ikke hadde klart å bli helt enige om hvordan de skulle dele omsorgen for datter Everly.

«Channing Tatum sier at skilsmissen har vært tøff når det kommer til å finne ut av hvordan de skal dele foreldresamværet. Han har kontaktet dommeren i familierett for å be ham sette ned noen grunnregler», skrev TMZ, som satt på rettsdokumentene skuespilleren hadde levert inn, den gang.

KJENDISDATTER: Den svenske Hollywoodfruen Siv Cotton viser gledelig fram sin «up and coming» datter Charlize på sosiale medier. Vis mer

I papirene skal Channing ha bedt om hjelp fra dommeren til å lage en timeplan for ulike høytider som Thanksgiving, Halloween, vinterferie, bursdager og far- og morsdag. Han skal også ha hatt et ønske om at begge foreldre regelmessig fikk FaceTime med Everly.

«På grunn av at timeplanene våres forandres hele tiden har vi hatt vanskelig for å justere tiden slik at vi begge får like mye tid sammen med datteren vår», stod det i dokumentene, ifølge TMZ.

Nettstedet skrev også at Channing ba om at de fikk en rådgiver til å hjelpe dem med å sette opp all tid med datteren som skulle fordeles mellom ham og Jenna for å unngå konflikt.

Jenna Dewan har siden høsten 2018 vært kjæreste med «Shameless»-stjernen Steve Kazee (45). I februar i fjor forlovet de seg, og en måned senere fikk en sønn sammen.

LES OGSÅ: - Vettskremt for at legningen skal bli kjent

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer