Cengiz Al:

Åpner seg om papparollen

Legger ikke skjul på at livet som pappa har gitt mersmak.

BLE FORELDRE: I oktober i fjor ble Cengiz Al og kjæresten Maiken Blom foreldre. Nå åpner førstnevnte seg om papparollen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
BLE FORELDRE: I oktober i fjor ble Cengiz Al og kjæresten Maiken Blom foreldre. Nå åpner førstnevnte seg om papparollen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

I mars i fjor kom gladnyheten om at «Skam»-stjernen Cengiz Al (24) og kjæresten Maiken Blom (23) ventet sitt første barn sammen.

18. oktober i fjor kom den lille gutten til verden, og paret ble altså foreldre for første gang. Gutten har fått navnet Noor.

«En av de beste opplevelsene jeg har hatt i livet mitt var da du lyste opp dagen vår. Og Maiken, wow, for en sterk kvinne du er. Jeg har vært med deg i seks-syv år, og en ting jeg alltid har vært sikker på, er at du kommer til å bli en god mamma», skrev Al i et innlegg på Instagram.

Nå, snart ett år senere, åpner skuespilleren seg om hvordan livet som pappa er.

- Ting skjer fort

Da Se og Hør møtte 24-åringen under premieren til den nye «James Bond»-filmen utenfor Colosseum i Oslo, benyttet vi nemlig anledningen til å spørre om nettopp papparollen.

- Det er travelt og gøy, og masse som skjer, sier han, og fortsetter:

- Det er masse opp og ned med sykdommer, barnehagekjøring og alt. Som alle foreldre vet er det veldig hyggelig å være der med barna, og det er uendelig gøy å være sammen med familien.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer