Cengiz Al:

Åpner seg om papparollen

Legger ikke skjul på at livet som pappa har gitt mersmak.

BLE FORELDRE: I oktober i fjor ble Cengiz Al og kjæresten Maiken Blom foreldre. Nå åpner førstnevnte seg om papparollen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
BLE FORELDRE: I oktober i fjor ble Cengiz Al og kjæresten Maiken Blom foreldre. Nå åpner førstnevnte seg om papparollen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

I mars i fjor kom gladnyheten om at «Skam»-stjernen Cengiz Al (24) og kjæresten Maiken Blom (23) ventet sitt første barn sammen.

18. oktober i fjor kom den lille gutten til verden, og paret ble altså foreldre for første gang. Gutten har fått navnet Noor.

«En av de beste opplevelsene jeg har hatt i livet mitt var da du lyste opp dagen vår. Og Maiken, wow, for en sterk kvinne du er. Jeg har vært med deg i seks-syv år, og en ting jeg alltid har vært sikker på, er at du kommer til å bli en god mamma», skrev Al i et innlegg på Instagram.

Nå, snart ett år senere, åpner skuespilleren seg om hvordan livet som pappa er.

VELDIG INTENST: Cenigiz Al og kjæresten Maiken ble foreldre til en liten i oktober i år. Na harde en Youtube-video der de forteller om fødselshistorien. Vis mer

- Ting skjer fort

Da Se og Hør møtte 24-åringen under premieren til den nye «James Bond»-filmen utenfor Colosseum i Oslo, benyttet vi nemlig anledningen til å spørre om nettopp papparollen.

- Det er travelt og gøy, og masse som skjer, sier han, og fortsetter:

- Det er masse opp og ned med sykdommer, barnehagekjøring og alt. Som alle foreldre vet er det veldig hyggelig å være der med barna, og det er uendelig gøy å være sammen med familien.

Han forklarer videre at foreldrerollen tar deg med på «en reise som aldri ender».

- Den er så veldig rask, og ting skjer så fort.

Ønsker flere barn

På Instagram har Als kjæreste Maiken delt flittig fra småbarnslivet. I slutten av september la hun ut et innlegg til sine 18 000 følgere på Instagram, der det kom frem at sønnen hadde tatt sine aller første skritt.

- Ja, ikke sant! Det ble litt sånn: «Neiii, ikke ta de skrittene nå», men det er veldig gøy, sier skuespilleren, og minnes sønnens stolte ansikt da han begynte å gå.

At papparollen har gitt mersmak, er det ingen tvil om. 24-åringen legger nemlig ikke skjul på at han ønsker seg en hel flokk med barn.

BLITT FORELDRE: Ronny Brede Aase og Tuva Fellman er stolte foreldre, men den første tida med baby er ikke like rosenrødt som alle skal ha det til, ifølge dem. Video: «Lindmo», NRK Vis mer

- Blir det flere barn?

- Dette er ikke den siste, nei. Vi vet ikke når den andre kommer, da. Jeg har alltid sagt at vi skal ha fem-seks stykker, men jeg har begynt å skjønne nå at vi kanskje må trekke fra noen. Så da blir det kanskje tre - det er innafor.

LES OGSÅ: Slik sjekket han opp kjæresten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer