Thomas Giertsen:

Åpner seg om papparollen

Komikeren letter på sløret om livet som tobarnspappa.

SAMBOERE: Thomas Giertsen har vært samboer med fotograf Erle Kyllingmark i 15 år. Sammen har de to barn. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
SAMBOERE: Thomas Giertsen har vært samboer med fotograf Erle Kyllingmark i 15 år. Sammen har de to barn. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

Det er ingen hemmelighet at den norske skuespilleren og komikeren Thomas Giertsen (49) har gjort det svært bra de siste årene. I dag er han å regne som en av pionerene innen stand up i Norge, og er en av landets aller mest profilerte komikere.

Han har også etablert det suksessrike produksjonsselskapet Feelgood, som står bak serier som «Hvite gutter», «Praktisk info med Jon Almaas» og «Brille». De siste årene har vi fått se han som skuespiller i TVNorge-serien «Helt perfekt».

I 2014 ble han for øvrig tildelt «Wenche Foss' ærespris» under Se og Hørs Kjendisgalla.

Dermed kan man trygt si at karrieren smiler for 49-åringen. Nå åpner han imidlertid også opp om privalivet. Det gjør han i et intervju med Dagbladet.

- Elsker å være med familien

Komikeren har bosatt seg på St. Hanshaugen i Oslo sammen med samboeren Erle Kyllingmark (47), i en herskapelig murvilla han betalte 25 millioner for i 2015. Sammen har de barna Felix (12) og Ida (8).

I tillegg eier han hytter på både Hafjell og i Kragerø, noe som kan komme godt med når man skal pleie familieforholdet mellom travle dager. I intervjuet forteller nemlig 49-åringen at familielivet betyr alt for ham.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer