Thomas Giertsen:

Åpner seg om papparollen

Komikeren letter på sløret om livet som tobarnspappa.

SAMBOERE: Thomas Giertsen har vært samboer med fotograf Erle Kyllingmark i 15 år. Sammen har de to barn. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
SAMBOERE: Thomas Giertsen har vært samboer med fotograf Erle Kyllingmark i 15 år. Sammen har de to barn. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

Det er ingen hemmelighet at den norske skuespilleren og komikeren Thomas Giertsen (49) har gjort det svært bra de siste årene. I dag er han å regne som en av pionerene innen stand up i Norge, og er en av landets aller mest profilerte komikere.

Han har også etablert det suksessrike produksjonsselskapet Feelgood, som står bak serier som «Hvite gutter», «Praktisk info med Jon Almaas» og «Brille». De siste årene har vi fått se han som skuespiller i TVNorge-serien «Helt perfekt».

I 2014 ble han for øvrig tildelt «Wenche Foss' ærespris» under Se og Hørs Kjendisgalla.

Dermed kan man trygt si at karrieren smiler for 49-åringen. Nå åpner han imidlertid også opp om privalivet. Det gjør han i et intervju med Dagbladet.

Thomas Giertsen og Ine Jansen intervjues på TVNorges høstlansering der de lanserer ny sesong av "Helt perfekt". Vis mer

- Elsker å være med familien

Komikeren har bosatt seg på St. Hanshaugen i Oslo sammen med samboeren Erle Kyllingmark (47), i en herskapelig murvilla han betalte 25 millioner for i 2015. Sammen har de barna Felix (12) og Ida (8).

I tillegg eier han hytter på både Hafjell og i Kragerø, noe som kan komme godt med når man skal pleie familieforholdet mellom travle dager. I intervjuet forteller nemlig 49-åringen at familielivet betyr alt for ham.

- Jeg elsker å være sammen med dem. Vi er mye sammen, uten at vi trenger å gjøre noe hele tiden, sier han.

Giertsen og Kyllingmark har vært et par i 15 år, og har som nevnt barna Felix og Ida. Til tross for at han er glad i å være med barna, er det én ting han sjelden gjør.

Thomas Giertsen på TVNorge-programmet "Brille", der han forteller en morsom historie fra Mathallen. Harald Eia er programleder, Mikkel Niva, Bård Tufte Johansen og Henriette Steenstrup er også gjester. Vis mer

- Jeg har aldri vært særlig leken, sitter sjelden på gulvet med dem og bygger Lego, det skal jeg innrømme. Men jeg prater veldig mye med barna mine om hvordan vi takler livet, og om alle de små og store tingene i hverdagen, innrømmer han.

- Han teite pappaen

Én ting han imidlertid må holde seg langt unna, er sønnens skoleoppgaver. Spesielt lite råd fikk han komme med da sønnen Felix skulle lage en reklame.

- Han skulle lage en reklame og jeg jo følte at jeg hadde litt av hvert å bidra med. Men Felix var helt uinteressert, litt sånn «jeg er ikke interessert i dine innspill». Nei, for ungene mine er jeg vel i blant bare han teite pappaen de må forhandle med og som maser for mye. Men når det er sagt, jeg synes barna mine er ekstremt greie.

STOLT: Pål «Onkl P» Tøyen ville ikke ha barn før «ting var på stell». Nå har han en datter på tre år. Video: «Hver gang vi møtes - jubileum», TV 2 Vis mer

Til Dagbladet roser han også samboern Erle for at hun gir ham nye perspektiver på ting.

Komikeren har tidligere vært gift med Vanessa Rudjord (45) - fra 2001 til 2006.

LES OGSÅ: Kjendisdatteren viser frem kjæresten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer