Bradley Cooper:

Åpner seg om papparollen for første gang

- Noe jeg alltid har drømt om.

FAMILIELYKKE: Modellen Irina Shayk og filmstjernen Bradley Cooper ble foreldre for første gang for halvannet år siden, da datteren Lea kom til verden. Foto: NTB scanpix
FAMILIELYKKE: Modellen Irina Shayk og filmstjernen Bradley Cooper ble foreldre for første gang for halvannet år siden, da datteren Lea kom til verden. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Den vakre modellen Irina Shayk (32) overrasket alle da hun gikk catwalken under Victoria's Secret-showet i Paris i november 2016 - med gravidmage.

I april året etterpå fikk 32-åringen og Hollywood-stjernen Bradley Cooper (43) sitt første barn sammen. Ifølge ENews! fikk paret en datter som har fått navnet Lea de Seine Shayk Cooper.

Duoen, som først ble koblet med hverandre i 2015, har hele veien vært svært private og snakker sjelden om forholdet sitt eller tilværelsen som foreldre.

I et nytt intervju med radiokanalen NPR forteller «The Hangover»-stjernen for første gang om farsrollen. I sendingen forklarer han hvordan han har klart å roe seg ned etter at datteren Lea kom til verden.

- De siste 15 årene har jeg gått fra film til film, og da jeg fylte 39 år stoppet jeg opp og tenkte: «Hva ønsker jeg egentlig å gjøre?», sier han og legger til:

- Jeg antar at å få et barn, og en familie - noe som er et mirakel og noe jeg alltid har drømt om - har åpnet meg opp, sier han ifølge Us Weekly.

Saken fortsetter nedenfor.

STJERNEPAR: Irina Shayk og Bradley Cooper er et svært profilert par i Hollywood. Likevel viser de seg sjelden sammen. Her gjorde de et unntak under Met-gallaen i starten av mai. Foto: NTB scanpix
STJERNEPAR: Irina Shayk og Bradley Cooper er et svært profilert par i Hollywood. Likevel viser de seg sjelden sammen. Her gjorde de et unntak under Met-gallaen i starten av mai. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Vil at hun skal føle seg elsket

Cooper er aktuell med filmen «A Star Is Born», der han spiller mot den verdensberømte artisten Lady Gaga (32).

- Noe Lady Gaga og jeg har til felles, er at vi begge ble veldig, veldig elsket som barn. Og når jeg møter mennesker som har hatt samme oppvekst, ser jeg det i dem. Og det er det jeg ønsker for datteren min - jeg vil at hun alltid skal føle seg elsket, sier han videre.

Saken fortsetter nedenfor.

AKTUELLE: Filmstjernen spiller mot Lady Gaga i den nye filmen «A Star Is Born». I filmen spiller Cooper rollen som en erfaren musiker, som oppdager artisten Ally, spilt av Lady Gaga. Foto: NTB scanpix
AKTUELLE: Filmstjernen spiller mot Lady Gaga i den nye filmen «A Star Is Born». I filmen spiller Cooper rollen som en erfaren musiker, som oppdager artisten Ally, spilt av Lady Gaga. Foto: NTB scanpix Vis mer

Irina Shayk og Bradley Cooper ble først koblet til hverandre våren 2015, ikke lenge etter at de begge hadde gått ut av hvert sitt profilerte forhold.

Selv om Irina og Bradley har vist følelser offentlig flere ganger, har de ikke snakket mye om forholdet sitt. Pressen har likevel skrevet svært mye om romansen deres.

Forlovelsesrykter

I flere måneder har det svirret rykter om at «American Sniper»-stjernen har fridd til den vakre Victoria's Secret-modellen, og under Met-gallaen i mai kunne man se at Irina hadde en diamantring på fingeren.

Modellen ble først observert med ringen i desember 2016, og siden har utenlandske nettsteder spekulert i om Cooper har gått ned på kne.

Dette har imidlertid ikke blitt bekreftet.

Paret ble koblet sammen kun et halvt år etter at forholdet med Irina Shayk og Christiano Ronaldo tok slutt etter fem år sammen. De ble ofte omtalt som «verdens vakreste par».

Likevel har modellen i ettertid sagt at forholdet ikke var så bra som det virket utad.

- Jeg trodde jeg hadde funnet drømmemannen, men det viste seg å ikke være slik. Jeg tror at en kvinne føler seg stygg hvis hun har feil mann ved sin side. Jeg følte meg stygg og usikker, sa hun ifølge Contactmusic.com.

Bradley var på sin side sammen med modellen Suki Waterhouse (26) i to år før de gikk hver til sitt kort tid før han møtte Irina.

Han var gift med «Jugding Amy»-stjernen Jennifer Esposito i tre måneder i 2006.

LES OGSÅ: Måtte tenke seg om to ganger før de ble kjærester

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer