Elsa Hosk:

Åpner seg om overdosen

Supermodell Elsa Hosk snakker ut om hendelsen som fikk henne på rehab.

MÅTTE PÅ REHAB: Den svenske supermodellen Elsa Hosk tok en overdose kokain som ung modell i New York. Det hele endte med innleggelse på rehab. Her er Hosk på filmfestivalen i Venezia. Foto: Camilla Morandi /Ipa/NTB
MÅTTE PÅ REHAB: Den svenske supermodellen Elsa Hosk tok en overdose kokain som ung modell i New York. Det hele endte med innleggelse på rehab. Her er Hosk på filmfestivalen i Venezia. Foto: Camilla Morandi /Ipa/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er få skandinaviske modeller som har hatt såpass stor suksess internasjonalt som svenske Elsa Hosk (31).

Supermodellen er signert av flere av verdens største modellbyråer, og har gått opp og ned catwalken i motemetropoler som Paris og New York. 31-åringen er attpåtil en av «englene» (hovedmodellene, journ.anm.) til undertøysgiganten Victoria's Secret.

Gjennom den fremgangsrike modellkarrieren, har den blonde skjønnheten også fått kjenne på tunge stunder i livet, særskilt som ung modell i New York. Det avslører Hosk i den nyeste utgaven av TV 2s og SVTs talkshow «Skavlan», gjengitt av Expressen.

- Tok en overdose kokain

- Jeg havnet på bunnen. Jeg flyttet til New York da jeg var 20. Da hadde jeg drukket i to år, og så tok jeg en overdose, røper hun ærlig i intervjuet, og fortsetter:

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

🇳🇴HURRA!!!🇳🇴 Se og Hør feirer 17.mai og gir deg følgende SUPERTILBUD på Se og Hør Pluss.

🇳🇴1,-/måned🇳🇴

JA! Jeg vil ha 17. mai tilbudet!

(Fornyes automatisk til 199,-/måned)

999,-/år

JA! Jeg vil ha dette tilbudet!

(Fornyes automatisk til 999,-/år)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer