GODT GIFT: Halvdan Sivertsen og kona Marit har døtrene Linda og Marie som har gitt dem tre barnebarn. Her er ekteparet sammen på Spellemannsprisen i 2008. Foto: FameFlynet
GODT GIFT: Halvdan Sivertsen og kona Marit har døtrene Linda og Marie som har gitt dem tre barnebarn. Her er ekteparet sammen på Spellemannsprisen i 2008. Foto: FameFlynetVis mer

Åpner seg om kjærligheten til kona

- Å engasjere seg på fulltid i et annet menneske er krevende, forteller Halvdan Sivertsen.

SEOGHØR.NO: Den folkekjære artisten Halvdan Sivertsen (63) har en fantastisk karriere å se tilbake på etter 40 år i musikkbransjen.

Til VG forteller visesangeren at han ikke er klar for å pensjonere seg riktig enda, men at han vil trappe ned på jobbingen for å få mer tid til familie og venner.

I 35 år har Halvdan vært gift med Marit, og i intervjuet avslører han at kona har vært hans største kritiker, støttespiller og kjærlighet.

– Vi har vært flinke til å finne en blanding mellom nærhet og avstand – og dermed fått tid til å savne og lengte etter hverandre. Å engasjere seg på fulltid i et annet menneske er krevende, men samtidig gir det en enorm plattform i livet som er større enn deg selv, forklarer han.

Halvdan, som i fjor var deltager i «Hver gang vi møtes», stortrives også i rollen som bestefar.

– Jeg er litt forbauset over hvor sterkt det ble for meg å bli bestefar. Det har kanskje noe med at det er 33 år siden jeg var småbarnsfar, så jeg var helt ubeskyttet igjen. Barnebarna fyller deg helt opp med glede og kjærlighet, og derfor ønsker jeg å være mer i Bodø sammen med familien min, sier han til VG.

LES OGSÅ: Halvdan Sivertsen hadde en annerledes barndom