Andrea Badendyck:

Åpner seg om «hemmelig» brudd

I en ny YouTube-video snakker hun om det vanskelige året.

KJÆRLIGHETSSORG: Den norske influenseren Andrea Badendyck snakker ut om livet under pandemien og hvorfor det ble brudd med kjæresten. Foto: Morten Eik / Se og Hør
KJÆRLIGHETSSORG: Den norske influenseren Andrea Badendyck snakker ut om livet under pandemien og hvorfor det ble brudd med kjæresten. Foto: Morten Eik / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Coronapandemien har snudd hverdagen på hodet for de aller fleste, og mange norske kjendiser har snakket ut om utfordringene pandemien har medført. Blant disse er blogger og influenser Andrea Badendyck (26).

I Badendycks nyligste YouTube-video forteller hun nemlig om opp- og nedturer som har funnet sted i løpet av det siste året, og kan blant annet avsløre at hun har funnet seg et nytt sted å bo.

Brudd

26-åringen har tidligere åpnet seg om avstandsforholdet sitt, men nå kan hun imidlertid meddele at hun og kjæresten har valgt å gå hver til sitt.

I YouTube-videoen åpner hun seg offentlig om bruddet for første gang, og forklarer at det var i fjor høst bruddet fant sted. Det skal også ha vært avstanden som satte den siste spikeren i kisten.

SAMARBEID: Eveline Karlsen røper hvordan hun fikk muligheten til å jobbe med skjønnhetsmerket «Caia», som en av Sveriges største influensere Bianca Ingrosso står bak. Vis mer

- Grensene var jo stengt og det fikk meg kanskje til å tenke litt. Og hvor vanskelig det er å ikke være i nærheten av hverandre, og å ikke vite når det er man skal se hverandre igjen, forteller bloggeren åpenhjertig.

Hun ser likevel tilbake på forholdet med et smil, og kan avsløre at de fortsatt er venner som holder kontakten.

- Jeg har bare gode ting å si om han og vårt forhold. Det har gjort meg mye sterkere, og jeg har vokst og lært mye av det, fortsetter hun i videoen.

BRUDD: Victoria Nadine snakker om bruddet med Silas Massa Vasstrand på «Senkveld». Video: TV 2 Vis mer

26-åringen legger ikke skjul på at de kanskje gjenforenes en gang i fremtiden. For øyeblikket ser hun likevel på det å være singel som spennende, og hun er åpen for å møte nye gutter og forelske seg på nytt.

- Hvis man er ment for hverandre, får man heller finne tilbake til hverandre i fremtiden, når han er tilbake i Norge, legger hun til.

Flyttet hjem

En gladnyhet Badendyck kan dele i videoen, er at hun har kjøpt sin egen leilighet som hun skal flytte til i nærmeste fremtid.

Leiligheten, som ligger på Grünerløkka i Oslo, er på 32 kvadratmeter og 26-åringen ønsker å begynne med et oppussingsprosjekt som hun skal dele med følgerne sine på sosiale medier.

Badendyck har imidlertid blandede følelser når det kommer til hvordan året har vært, og beskriver det som både et kjedelig og et fint år.

Hun forklarer blant annet at mer tid med familien har vært en positiv ting med å flytte hjem, men at hun - i likhet med de aller fleste - ikke har hatt mulighet til å reise noe sted.

Se og Hør har forsøkt å komme i kontakt med Andrea Badendyck, men hun har hittil ikke besvart Se og Hørs henvendelser.

OVERRASKER: Mie og Ali fant kjærligheten på «Love Island». Nå forteller de om hvordan det første året har vært, og avslører at ting ikke gikk helt som det skulle på tampen av året. Reporter: Thea Hope. Video: Julie Easter/ Rød Løper Vis mer

Millionregning

Andrea Badendyck ble raskt en kjent blogger etter at hun publiserte sitt første blogginnlegg som 13-åring. Lenge trodde Badendyck at blogkarrieren ville gjøre henne lykkelig. Da hun gikk på videregående, sluttet hun til og med på skolen for å være blogger på fulltid.

Etter hvert som dagene ble like, kjente hun riktignok at mye manglet.

- Jeg hadde ingen rutiner og hverdag, slik som andre rundt meg. Det var en kjip tid der jeg satt mye hjemme, og følte at livet mitt var litt meningsløst. Jeg merket ikke forskjell på hverdag og helg, har Badendyck tidligere fortalt overfor Dagbladet.

SINGEL: Linni Meister har aldri vært mer singel enn nå, og hevder at hennes neste også blir hennes siste. Vis mer

Den gang hadde Badendyck akkurat fortalt leserne sine om den uforutsette millionregningen som hadde dumpet ned i postkassen. Skatteetaten hadde nemlig gått gjennom bloggerens bloggarkiv gjennom flere år, og funnet ut at verken annonseinntekter eller gaver fra produsenter var skattet av.

For Badendyck ble skattesmellen et vendepunkt, etter at hun, over en lengre periode, hadde latt forbruket gå over stokk og stein.

- Jeg ble ferdig med nedbetalingsplanen sommeren 2016, så dette føles mer fjernt for meg nå. Men det er ingen tvil om at jeg fikk meg en stor lærepenge, og jeg kommer aldri til å gjøre den samme feilen igjen, sa hun til Se og Hør i 2018.

Samme år var hun også å se i TV 2-programmet «Farmen».

SINT OG FRUSTRERT: Iselin Guttormsen tar til tårene i «Bloggerne» etter å ha fått kritikk. Video: TV 2 / Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: - Vi er sammen igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer