Victoria Beckham:

Åpner seg om gjenforeningen hun ikke er en del av

- Spice Girls var en enormt viktig del av livet mitt.

FIRE AV FEM SAMLES IGJEN: I 2012 stod Spice Girls sist sammen på scenen. Dette var under avslutningsseremonien under sommer OL i London. Foto: NTB Scanpix
FIRE AV FEM SAMLES IGJEN: I 2012 stod Spice Girls sist sammen på scenen. Dette var under avslutningsseremonien under sommer OL i London. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I 1996 toppet Spice Girls hitlistene verden over med låten «Wannabe».

Jentegruppa, bestående av Melanie Chisholm «Sporty Spice» (44) Melanie Brown «Scary Spice» (43), Emma Bunton «Baby Spice» (42), Geri Halliwell «Ginger Spice» (46) og Victoria Beckham «Posh Spice» (44), var en av 90-tallets mest populære band.

Og mandag kom det en gledelig nyhet for alle Spice Girls fans. Krydderjentene skal nemlig gjenforenes igjen.

Turneen vil finne sted i juni 2019, og Spice Girls skal opptre på seks steder i England over drøye to uker.

Dette ble avslørt i en video publisert på Spice Girls offisielle Twitter-profil:

Ingen reunion for Beckham

Den eneste nedturen er at det kun er fire av de fem originale medlemmene som stiller. Victoria Beckham (44) skal nemlig ikke ta del i gjenforeningen.

I en pressemelding ble det kjent at Beckham, som utvilsomt er den i gruppa som er mest populær i 2018, ikke blir med på turneen «på grunn av sine forretningsforpliktelser... men hun vil alltid være en del av Spice Girls og bevare deres unike arv sammen med Emma, Mel B, Melanie C og Geri», ifølge UsWeekly.com.

I løpet av det siste tiåret har Victoria som kjent fokusert på sin suksessrike motekarriere. Nå åpner firebarnsmoren seg opp om nyheten om Spice Girls-gjenforeningen.

- Dette er en spesiell dag for jentene ettersom de annonserer de første turné-datoene siden vi opptrådte sammen i 2012! Jeg kommer ikke til å stå sammen med jentene mine på scenen igjen, men å være en del av Spice Girls var en enormt viktig del av livet mitt, og jeg ønsker dem masse kjærlighet og moro når de legger ut på turneen neste år. Jeg vet de vil gjøre et utrolig show og den fantastiske fansen, både gammel og ny, vil kose seg glugg! X vb

Bildet har fått over 1 millioner likes og over 21.000 kommentarer, og det hersker liten tvil om at Posh Spice vil bli savnet.

- Diplomatisk, Victoria, men godt sagt... Forretning først og alt det der. Jeg håper at du i det minste vil kle dem opp med noen antrekk, skriver brukeren amberandzara.

- Posh Spice er min favoritt. Hvorfor blir du ikke med de andre? Det blir ikke Spice Girls uten deg, mener kveine_ingabire.

- Vi trenger Posh, sier glendacandela.

- Girl power kommer aldri til å stoppe, deler daniela._boldrini.

Saken fortsetter under bildet.

SUPERSTJERNER: Her er alle fem jentene samlet i i 1996. Foto: NTB Scanpix
SUPERSTJERNER: Her er alle fem jentene samlet i i 1996. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Hintet om gjenforening

I løpet av de siste årene har det flere ganger versert rykter om en reunion av jentegruppa. Sist i februar i år.

Da delte Victoria et bilde på Instagram der alle de tidligere medlemmene av Spice Girls var samlet.

- Er så glad i jentene mine!!! Så mange kyss!!! Spennende, var den kryptiske meldingen hun skrev.

Ifølge BBC News foregikk gjenforeningen hjemme hos Geri Halliwell, og det var første gang alle jentene så hverandre samtidig på over seks år.

Melanie C fortalte BBC Radio 2 at de snakket om «muligheter og ideer», men at «ingenting var skrevet i stein». I en offisiell uttalelse skrev jentene den gang at de «følte tiden nå var inne»:

- Vi blir alltid overveldet av å se hvor mye interesse det er for Spice Girls verden over. Vi er alle enige om at det finnes mange spennende muligheter for Spice Girls i framtida, het det videre i den offentlige uttalelsen.

Dette ga brennstoff til ryktene om en ny gjenforening, og gjennom 2018 har det flere ganger kommet nye rapporter og rykter, som igjen har forsterket troen om at Spice Girls kom til å gjenforenes. Det tok imidlertid ikke lang tid før Victoria Beckham gikk ut og avkreftet alle rykter om en eventuell gjenforening overfor Vogue i februar.

- Jeg skal ikke på turné. Jentene skal ikke på turné, hevdet hun.

Da Halloween nylig ble feiret i USA, gjorde Mel B narr av Beckham ved å ta på seg en maske av Posh Spice mens hun bar et skilt hvor det stod:

- Nei, jeg skal ikke på turné.

LES OGSÅ: Nå røper de kjønnet på babyen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer