Silje Nordnes:

Åpner seg om fremtiden

«Maskorama»-programleder Silje Nordnes deler sine tanker for fremtiden.

TV-AKTUELL: Silje Nordnes er tilbake i «Maskorama». Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
TV-AKTUELL: Silje Nordnes er tilbake i «Maskorama». Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer
Publisert

Forventningene er skyhøye i forkant av lørdagens «Maskorama»-premiere. Første sesong ble mildt sagt en suksess, og samlet nordmenn foran tv-skjermene lørdag etter lørdag.

Programleder Silje Nordnes (36) vender tilbake også i år.

Før premieren har hun blant annet gjestet podkasten «Summa Summarum», hvor hun inviterer lytterne tettere inn på privatlivet sitt. Blant annet forteller hun om tiden etter «P3morgen», veien videre og fremtiden.

MASKORAMA: Det er klart for den andre sesongen av «Maskorama». Her har du deltakerne! Video: Jenny Emilie Aas/Dagbladet Vis mer

Tanker om fremtiden

På spørsmål fra podkastprogramlederne Kjersti Kvam og Ragnhild Bang Nes om hva hun gleder seg mest - og minst - til ved å bli eldre og til slutt gammel, svarer Nordnes:

- Jeg kan ikke si at jeg gruer meg egentlig, jeg gjør egentlig ikke det. Ikke la oss kalle det et problem, men min utfordring nå, når det gjelder å se for seg fremtiden, er at jeg ikke vet om jeg for eksempel får barn. Jeg vet ikke om jeg finner en partner. Jeg har ikke noen i sikte, svarer hun, og påpeker at akkurat det er ekstremt åpent.

- På den ene siden kan jeg få en partner, vi får barn og slår oss ned og det er helt topp. Men jeg kan også se for meg at jeg flytter til utlandet og gjør noe helt annet - og så kan det også være helt topp. Jeg vet ikke helt hva det blir ennå, fortsetter hun.

Nordnes avslører også at hun ikke er helt fremmed for å flytte tilbake til nord i fremtiden.

- Så får vi se om noen vil være med, forteller hun.

SPENT: Silje Nordnes er aktuell som er programleder i «Maskorama». Vis mer

Åpen om brudd

Tidligere i år ble det kjent at programlederen hadde blitt singel etter å ha vært sammen med artist Fay Wildhagen (28). I et intervju med Dagbladet Magasinet fortalte hun åpenhjertig at det hadde vært vanvittig vondt.

- Jeg har kjent på det å skulle stå i mitt tredje offentlige brudd, et nederlag som ikke bare er mitt, siden alle kan se at jeg har mislyktes igjen og igjen, fortalte hun blant annet.

- Jeg har jo delt det meste fra livet mitt i årene i «P3morgen», og det har vært fint. Jeg har lurt på om det er lov å være veldig åpen for så å lukke igjen, og kom frem til at det selvfølgelig må være lov, mente hun.

LES OGSÅ: Derfor har hun gått under jorda

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer