Kim Kardashian:

Åpner seg om forholdet

Kim Kardashian letter på sløret om sin nye flamme.

TURTELDUER: Kim Kardashian og Pete Davidson skjuler ikke lenger sine følelser for hverandre. Foto: Mega / Backgrid USA / NTB
TURTELDUER: Kim Kardashian og Pete Davidson skjuler ikke lenger sine følelser for hverandre. Foto: Mega / Backgrid USA / NTB Vis mer
Publisert

Selv om Kim Kardashian (41) ble gjenforent med eksmannen Kanye West (44) nylig, er det liten tvil om at hun er ferdig med sistnevnte og har gått videre etter bruddet.

Hun er nemlig tilsynelatende stormforelsket i skuespiller Pete Davidson (28), og den siste tiden har de delt flere og flere bilder av hverandre i sosiale medier.

- Glad og tilfreds

Nå letter også realitystjernen på sløret om forholdet til den unge skuespilleren, etter at hun ble spurt hvor seriøst forholdet er.

- Jeg er en forholdsjente, absolutt, og jeg ville ikke vært med noen hvis jeg ikke planla å tilbringe mye av tiden min med dem, sier hun i et intervju med Robin Roberts, gjengitt av blant andre People.

UUUPS: Åtte år gamle North West, datter av det tidligere kjendisparet Kim Kardashian og Kanye West, sender live på sin tiktok-konto uten lov. VIDEO: @KimandNorth/TikTok Vis mer

- Naturligvis vil jeg ta den tiden jeg trenger, men jeg er veldig glad og veldig tilfreds. Og det er en skikkelig god følelse å kjenne på roen, fortsetter hun.

Godkjent av mamma

Også Kris Jenner (66) blir spurt om datterens nye flamme i samme intervju, og blir spurt om hva hun synes om 28-åringen.

- Pete er fantastisk, han er fantastisk. Han er en virkelig fin fyr, svarer hun.

Det kan med andre ord virke som at familien har tatt imot SKIMS-gründerens kjæreste med åpne armer.

- Han får henne til å le, og hun ler hele tiden, legger lillesøster Khloé Kardashian (37) til.

NYTT PAR: Ny video hauser romanseryktene mellom Kim Kardashian og Pete Davidson . Video: Tiktok/ whoscanceled og @pete_davidson4 og «Saturday Night Live» Vis mer

Brudd

Det var i februar 2021 at TV-profilen søkte om skilsmisse fra rapperen Kanye West. Bruddet kom etter nesten syv års ekteskap, og sammen har de barna North (8), Saint (6), Chicago (4) og Psalm (2).

I fjor høst begynte hun som kjent å date Pete Davidson, som hun fremdeles ser ut til å være svært lykkelig med.

SKILLES: Det er duket for aller siste episode av «Keeping up with the Kardashian», og der forteller Kim Kardashian hvorfor hun vil skilles. Video: Hayo via TV 2 play Vis mer

LES OGSÅ: - Misfornøyd med Kourtneys babyplaner

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer