Skaar og Depresno:

Åpner seg om forholdet

Stjerneparet Skaar og DePresno avslører nye steg i forholdet.

FORELSKET: Hilde Skaar og Bjarte de Presno Borthen bekreftet forholdet i sommer. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
FORELSKET: Hilde Skaar og Bjarte de Presno Borthen bekreftet forholdet i sommer. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lørdag kveld var det endelig duket for årets P3 Gull. Det var som alltid et kjendisspekket arrangement, og blant de som dukket opp var Hilde Skaar (23).

Hun ankom imidlertid ikke festen alene, men dukket opp med artistkollega og kjæreste Bjarte de Presno Borthen (24), bedre kjent bak artistnavnet DePresno .

KJÆRESTER: Artisten Sigrid viste seg for første gang sammen med den nye kjæresten sin Nikolai Schirmer på den røde løperen under P3 Gull. Video: Jonas Hammer. Reporter Jenny Emilie Aas Vis mer

Der kunne de fortelle overfor Se og Hør at det absolutt ikke var noe problem å være i samme bransje som sin bedre halvdel – snarere tvert imot.

- Det er dritfint! Jeg synes det er utelukkende fint. Da kan vi gå her sammen. Da er det ikke så skummelt. Jeg synes det er veldig ukomfortabelt og jeg blir litt redd. Det er nice å ha noen jeg kan støtte meg på, fortalte Skaar.

Begge to er godt kjent i musikkverden og har forståelse for hvordan hverdagen som artist er. Det setter DePresno pris på:

- Vi har en voldsom forståelse for hva vi bruker tiden vår på. Så når hun sier «jeg skal gjøre det, jeg skal jobbe med det», så har jeg en enorm respekt for at det kommer først, og det går begge veier. Det synes jeg er fint.

MASKORAMA: Nok en kjendis må ta av seg masken i kveldens episode av Maskorama. VIDEO: NRK Vis mer

Første gang

Det er en ekstra stor fordel med en artistkjæreste når den røde (eller gule løperen) rulles ut, mener paret. Årets P3 Gull var også første gang turtelduene dukket opp på løperen sammen.

- Det er ingen av oss som elsker rød løper, men det er jævlig hyggelig å være her, med mangel på bedre ord, mente DePresno.

Nå begynner det imidlertid å nærme seg jul, og i dag startet ventetiden offisielt - da det er første søndag i advent. Og i år har paret valgt å tilbringe selve julekvelden sammen.

Feiringen skal foregå hos DePresnos foreldre i Bergen, og på menyen står det pinnekjøtt. Men Skaar er ikke det minste nervøs for jul hos svigers.

SKRÅSIKKER: «Vikingen» kom på tredjeplass i fjorårets sesong av «Maskorama». Nå føler han seg sikker på hvem som skjuler seg bak «Dragen». Video: Rød Løper/NRK Vis mer

- Jeg gleder meg masse. Faren din har jo sendt meg meldinger jevnlig og sagt at han gleder seg, strålte hun og tittet bort på kjæresten sin.

- Jeg er nervøs, fleipet DePresno avslutningsvis.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer