Jennifer Lopez:

Åpner seg om forholdet

Lopez kommer med avsløringer om forholdet til forloveden.

SNAKKER UT: Jennifer Lopez legger ikke skjul på at panemien har hatt sine utfordringer. Her er hun avbildet med forloveden Alex Rodriguez under Screen Actors Guild Awards i januar i fjor. Foto: Danny Moloshok/REUTERS/NTB
SNAKKER UT: Jennifer Lopez legger ikke skjul på at panemien har hatt sine utfordringer. Her er hun avbildet med forloveden Alex Rodriguez under Screen Actors Guild Awards i januar i fjor. Foto: Danny Moloshok/REUTERS/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I mars 2019 ble det kjent at Jennifer Lopez (51) og den tidligere baseballspilleren Alex Rodriguez (45) hadde forlovet seg. Nyheten delte de på hver sin Instagram-profil.

Forlovelsen kom nøyaktig to år etter at det ble kjent at de hadde funnet tonen - men noe bryllup har det ennå ikke blitt. Lopez har tidligere forklart at paret rett og slett ikke ønsker å forhaste seg.

Det kan tenkes at stjerneparet ønsker seg en storslått feiring hvis det først blir noe av, og da er det jo naturlig å tenke at den globale pandemien ikke akkurat satte fart i bryllupsplanene.

Snarere tvert imot.

50 AND FABOULOUS: At Jennifer Lopez har passert 51 år, hindrer ikke henne fra å legge ut saftige bilder og videoer på Instagram. Video: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

Rastløs

I en ny utgave av magasinet Allure åpner 51-åringen seg blant annet om sin opplevelse av at verden nærmest gikk inn i en global lockdown i mars i fjor. For Lopez innebar dette både fordeler og ulemper.

- Først var det litt «wow, dette er annerledes». Jeg tror vi alle var fylt av angst. Vi var i en slags skumringssone, som alle andre, sier hun til magasinet.

Med «vi» mener hun seg og forloveden, i tillegg til tvillingene Emme (12) og Maximilian (12), som Lopez deler med sin tidligere ektemann Marco Antonio Muñiz (52), og Rodriguez' to døtre Natasha (16) og Ella (12).

OPPTRÅDTE SAMMEN: Shakira og Jennifer Lopez sto på scenen under pauseshowet på Super Bowl, men det var en 11-åring som fikk mest oppmerksomhet. Video: NFL via AP Vis mer

Til Allure forteller Lopez at hun forsøkte å utnytte tiden hun fikk med familien så godt som mulig.

- Vi kunne spille baseball ute og male sammen. Vi har aldri kunnet gjøre slikt sammen før. Jeg prøvde virkelig å utnytte tiden vi fikk, sier hun.

- Jobbet med oss selv

Selv om panemien sørget for ekstra tid med de nærmeste, erkjenner stjernen at hun etter hvert ble rastløs. En del av tiden skal blant annet ha gått til å jobbe med forholdet.

BYR PÅ SEG SELV: Jennifer Lopez er ute med ny musikkvideo og byr på seg selv. Video: Sony music/Rød løper Vis mer

- Jeg savner å være kreativ og løpe i høyt gir. Mens Alex, av alle mennesker, var helt «jeg elsker det. Jeg elsker å være hjemme. Jeg elsker å være på Zoom. Jeg elsker å vite at barna er her og at du er her hele tiden». Det har faktisk vært ganske bra, og vi har fått jobbet med oss selv, sier Lopez, før hun avslører:

- Vi har gått i terapi. Jeg tror det var veldig til hjelp for oss og forholdet vårt, sier hun.

Utroskapsrykter

Intervjuet ble sluppet kort tid etter at det ble spekulert på om Alex Rodriguez hadde vært utro mot Lopez.

I en nylig episode av den amerikanske realityserien «Southern Charm», beskyldte realityprofil Craig Conover (31) nemlig sin realitykollega Madison LeCroy (30) for å ha vært utro mot sin daværende kjæreste Austen Kroll (33) - med en tidligere MLB-baseballspiller som holder til i Miami, ifølge Page Six.

I episoden svarte LeCroy, uten å nevne navn, at hun hadde kommunisert med en baseballspiller på Instagram, men at hun nektet å fly til Miami for å møte ham.

- Han kontaktet meg, og ja. Vi snakket sammen, men bortsett fra det var det ikke noe. Jeg har aldri sett eller rørt ham, sa hun til programleder Andy Cohen.

Det ble deretter heftig spekulert på hvem dette kunne være, og Jennifer Lopez' forlovede dukket raskt opp som en mulig kandidat.

IMPONERER: Jennifer Lopez er blant stjernene som spiller i den nye stripperfilmen «Hustlers». Video: Rød Løper Vis mer

Avkrefter utroskap

Ryktene ble ikke færre da «Southern Charms»-profil Danni Baird (36) var gjest i podkasten «Reality Life». Der kunne hun fortelle at nevnte LeCroy hadde fortalt noen måneder tidligere at hun og Rodriguez FaceTimet med hverandre.

Overfor Page Six hevder derimot LeCroy selv at hun snakket sammen med Rodriguez ved tilfeldigheter. Hun velger imidlertid å holde kortene tett til brystet hva gjelder innholdet i telefonsamtalene, men beskriver dem som uskyldige.

Samtidig avkreftet hun at den tidligere baseball-proffen har hatt en affære.

- Han har aldri fysisk vært utro mot forloveden sin med meg, sier hun.

LES OGSÅ: - Ikke kødd med meg!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer