Alex Rodriguez og Jennifer Lopez:

Åpner seg om forholdet til eksen

Alex Rodriguez forteller om tiden med eksforloveden Jennifer Lopez.

EKSER: Alex Rodriguez og Jennifer Lopez brøt forlovelsen i 2021. Foto: Jim Ruymen/UPI/Shutterstock / Scanpix
EKSER: Alex Rodriguez og Jennifer Lopez brøt forlovelsen i 2021. Foto: Jim Ruymen/UPI/Shutterstock / Scanpix Vis mer
Publisert

Skuespiller og artist Jennifer Lopez (52) og tidligere baseballspiller Alex Rodriguez (46) ble et par i juli 2017. Knappe to år senere kom nyheten om at de hadde forlovet seg.

Dessverre ble det aldri noe bryllup, som i utgangspunktet skulle stå i mars 2020, ettersom paret valgte å gå hver til sitt året etter.

- En fantastisk tid

Nå åpner Rodriguez seg om forholdet med ekskjæresten i en episode av «The Martha Stewart podcast», ifølge US Weekly.

- Hør, vi hadde en fantastisk tid, innrømmer han.

IMPONERER: I et videoklipp publisert på Jennifer Lopez' YouTube, var det tydelig at datteren Emme er avkom av moren. Der imponerte hun med herlig sangprestasjon. Vis mer

46-åringen er full av lovord om sin tidligere forlovede, og skryter av både talentet og dedikasjonen til Lopez.

- En ting jeg kan si om Jennifer, jeg snakket med kollegaene mine om det her om dagen, er at hun er den mest hardtarbeidende. Og jeg synes hun er den beste artisten, liveartisten i verden i dag.

Rodriguez avslører at livet har vært bra etter bruddet med Lopez, og at han er takknemlig hver dag. Han uttrykker også takknemlighet for tiden med «Marry Me»-skuespilleren.

Rodriguez understreker også at det betydde mye for han at de alltid satte barna først i alt de gjorde. Rodriguez har døtrene Natasha (17) og Ella (14) med ekskona Cynthia Scurtis (49), mens Lopez har tvillingene Emme og Maximillian (14) med sin eksmann, artisten Marc Anthony (53).

LATTERMILD: Jennifer Aniston var spøkefull da hun fortalte om tiden etter «Friends»-avslutningen og bruddet med Brad Pitt. Video: Youtube/Ellentube Vis mer

Fant tilbake til eksen

Det er litt over ett år siden bruddet mellom Rodriguez og Lopez.

«Vi har innsett at vi har det bedre som venner og ser frem til å forbli det. Vi vil fortsette å samarbeide og støtte hverandre i prosjektene og forretningene vi har sammen. Vi ønsker det beste for hverandre og hverandres barn», delte de etter bruddet, ifølge US Weekly.

Kort tid etter bruddet ble det kjent at Lopez hadde funnet tilbake til sin tidligere kjæreste, Ben Affleck (49).

FORNØYD: Ben Affleck fikk mye oppmerksomhet da han tatoverte hele ryggen sin. Hos «Ellen DeGeneres Show» snakket han endelig om den. Video: TV3 Vis mer

De var et av Hollywoods heteste par på starten av 2000-tallet og rakk til og med å forlove seg før sjokknyheten om bruddet kom.

Nå er de altså tilbake hos hverandre, og i april i år kom nyheten om at de har tatt forholdet et steg videre og forlovet seg på nytt.

LES OGSÅ: - Han tilbrakte to netter med henne

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer