Sophia Hutchins og Caitlyn Jenner:

Åpner seg om forholdet til 46 år eldre Jenner

- Jeg vil ikke ha noe kontrovers.

BOR SAMMEN: Forholdet mellom Sophia Hutchins og Caitlyn Jenner har vært et hot tema i flere år. Bildet er tatt av duoen i fjor. Foto: Jordan Strauss/Invision/AP/NTB
BOR SAMMEN: Forholdet mellom Sophia Hutchins og Caitlyn Jenner har vært et hot tema i flere år. Bildet er tatt av duoen i fjor. Foto: Jordan Strauss/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Helt siden 2017 har Caitlyn Jenner (71) og Sophia Hutchins (25) hatt et forhold som det ikke har vært så lett å bli klok på.

Duoen har bodd sammen i fire år og henger sammen som erteris, og forvirringen rundt om de er kjærester eller ei har de i stor grad bidratt til selv ved både å bekrefte og avkrefte at de er et par.

«Utrolig velsignet»

Nå letter Hutchins, som altså er 46 år yngre enn Jenner, på sløret om hva som egentlig foregår mellom de to.

Til People avkrefter hun en gang for alle at forholdet til den tidligere OL-vinneren er av det romantiske slaget.

- Jeg vil ikke ha noe kontrovers. Jeg prøver bare å leve livet mitt. Caitlyn er som en forelder for meg. Jeg har sagt det en million ganger. Det er et familiært forhold. Jeg føler meg utrolig velsignet og ydmyk som får være en del av en så fantastisk familie, og hun behandler meg som en datter, forteller 25-åringen til nettstedet, og fortsetter:

GJØR NARR: Caitlyn Jenner får virkelig høre det når NBA-spilleren og Kendall Jenners eks, Blake Griffin, roaster henne. Video: Comedy Central / Rød Løper Vis mer

- Jeg føler meg velsignet over at vi har mulighet til å jobbe sammen. Det er ingen «hanky panky». Jeg føler jeg har sagt dette de siste fem årene.

Årsaken til at Hutchins velger å åpne opp om forholdet nå er fordi en fan nylig hevdet i en Twitter-melding at duoen er kjærester.

«Caitlyn Jenner & Sofia Hutchins har vært sammen i fire år. Caitlyn skifter fra mann til kvinne for å bli lesbisk????? Hva??????», skrev brukeren, ifølge People.

Hutchins, som er like gammel som Jenners datter Kendall, delte innlegget i en skjermdump på sin historiefunksjon på Instagram med følgende beskjed:

«Falske nyheter! Jeg er ikke lesbisk. Fuck off».

Videre utdypet hun:

«Jeg elsker hele LHBT-sammfunnet, men jeg er så lei av ryktene om at jeg er romantisk involvert med Caitlyn. Jeg er kun sammen med menn. Sånn har det alltid vært. Slutt å spre rykter! Det har holdt på i årevis».

«Inspirasjon»

25-åringen jobber som manager for «Keeping Up with the Kardashians»-profilen og har gjennom jobben utviklet et nært vennskap, skriver nettstedet.

Duoen møttes via frisørene sine og fant tonen med det samme. Da Hutchins fikk høre om alt som skjedde i Jenners liv og så hvordan enorme pengesummer fra reality-showet ble sløst bort i alle retninger, tok hun affære.

- Ingen styrte showet, livet hennes. Kris gjorde det ikke lenger siden de hadde skilt seg og jeg følte at jeg kunne hjelpe henne og gjøre en skikkelig god jobb, forklarte Hutchins i podkasten Juicy Scoop i fjor.

SJOKKDELTAKER: Det var til alles store overraskelse da det ble avslørt av «Phoenixen» i amerikanske «Maskorama» var Caitlyn Jenner. Video: Se og Hør. Vis mer

Etter å ha avlagt eksamen på Pepperdine University i Malibu i 2017 flyttet hun inn til 71-åringen og begynte å jobbe som manageren hennes.

Året før fortalte Hutchins, i et intervju med skoleavisen, at hun så på Jenner, som er transperson, som en stor inspirasjon da hun selv gikk gjennom sin egen kjønnsskifteoperasjon.

- Det var aldri romantisk. Aldri seksuelt. Det var helt klart vennskap, men jeg forstår hvorfor folk misforstod. Vi adresserte det aldri selv og det ble en del av problemet, delte hun i Juicy Scoop-podkasten.

Videre fortalte hun at Jenner er veldig beskyttende over henne, og at det har vært svært trygt ettersom hennes egen familie befinner seg i Seattle.

- Vi gjør mange ting sammen. Vi er på en måte uadskillelige. Vi er bestevenner, uttalte Jenner selv om forholdet til Hutchins i 2018, ifølge People.

LES OGSÅ: «Farmen»-profilene: - Ja, vi skal gifte oss

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer