Harry Styles:

Åpner seg om forholdet med Taylor Swift for første gang

- Forhold er vanskelig, uansett alder, sier Harry Styles.

KORT ROMANSE: Taylor Swift og Harry Styles hadde et svært kortvarig forhold i slutten av 2012. Foto: NTB scanpix
KORT ROMANSE: Taylor Swift og Harry Styles hadde et svært kortvarig forhold i slutten av 2012. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Nysgjerrigheten har vært stor hos mange når det gjelder det to måneder korte forholdet mellom artistene Taylor Swift (27) og Harry Styles (23) i 2012.

Mens Swift har uttalt at forholdet var skjørt og vanskelig, har One Direction-stjernen holdt kortene tett til brystet.

I den nye utgaven av bladet Rolling Stone, der Styles pryder forsiden, åpner artisten seg opp om romansen for første gang. Og han legger ikke skjul på at temaet er vanskelig å snakke om.

En av duoens første dater, en tur i Central Park i New York, ble avbildet av paparazzifotografer, og dermed ble flørten et av Hollywoods mest omtalte på det tidspunktet.

TATT PÅ FERSKEN: Det var Harry Styles og Taylor Swifts tur i parken som avslørte flørten mellom dem i 2012. Foto: Splash
TATT PÅ FERSKEN: Det var Harry Styles og Taylor Swifts tur i parken som avslørte flørten mellom dem i 2012. Foto: Splash Vis mer

- Når jeg ser bildene fra den dagen, tenker jeg; forhold er vanskelig, uansett alder. Når man er 18 år og ikke helt forstår hvordan det fungerer, gjør det ikke saken enklere. Jeg mener, man er litt utilpass til å begynne med. Du møter en du liker veldig godt, og det bør jo være enkelt, ikke sant? Jeg lærte mye av det. Men i bunn og grunn, ønsket jeg bare at det skulle være en helt normal date, sier han.

- Heldig

Det har lenge vært spekulert i om Swifts låter «Out of the Woods» og «Style» er skrevet om forholdet med Harry Styles, men det er ikke 23-åringen sikker på.

- Jeg vet ikke om de handler om meg eller ikke. Jeg skriver om mine erfaringer, alle gjør det. Jeg er heldig om alt vi gikk gjennom hjalp henne med å skrive de låtene. Det er det som treffer hjertet. Det er de tingene som er vanskelig å si, og de tingene jeg snakker minst om. Det er er de tingene som er mellom to personer, og jeg kommer aldri til å si alt til dere, sier han.

Swift og Styles ble et par i november 2012, og var nærmest uatskillelige frem til ryktene sa at det ble slutt etter en ferie i Virgin Gorda to måneder senere.

SKJULTE IKKE ROMANSEN: Det tidligere paret på vei ut av en restaurant i New York i 2012. Foto: Splash
SKJULTE IKKE ROMANSEN: Det tidligere paret på vei ut av en restaurant i New York i 2012. Foto: Splash Vis mer

- Skjørt og avventende

For to år siden fortalte Taylor Swift at forholdet med den britiske sangeren ga henne angst.

- Alt føltes så skjørt og avventende. Det var alltid som om: «Ok, hva er neste veisperring? Hva er det neste som kommer til å sette hindringer for dette? Hvor lang tid har vi før dette blir omgjort til et forferdelig rot og vi gjør det slutt? En måned? Tre dager?», sa hun til magazinet GQ, ifølge UsWeekly.com.

Den prisvinnende artisten la til at selv om ikke alle forhold blir like sterke og stabile som man ønsker, trenger det ikke å bety noe mindre av den grunn.

- Men det betyr ikke at det ikke er spesielt og ekstraordinært å ha et forhold som er skjørt og å oppleve noe meningfylt i den skjørheten, forklarte hun til bladet.

Åpnet seg om kjærlighetslivet

Harry Styles er en av medlemmene i den kjente gruppa One Direction, men den siste tiden har flere av dem satset på solokarrierer.

Nylig slapp 23-åringen sin første solosingel, og i mai kommer albumet. I et intervju med Radio 1 tidligere denne måneden, røpet han at den travle karrieren har ført til at han har satt kjærlighetslivet på vent.

- Jeg har ikke datet noen på kjempelenge. Jeg dro vekk for å spille i film og så gjorde jeg albumet, så jeg har ikke hatt tid på en stund. Jeg startet på albumet i februar i fjor i tre uker, også måtte jeg stoppe i fem måneder for å spille inn film. Jeg begynte med musikken igjen i juli og ble ferdig med å skrive i desember, sa han i intervjuet, ifølge Mirror.

I tillegg til Taylor Swift, har artisten også vært koblet med stjerner som modell Kendall Jenner (21) og tv-profil Caroline Flack (37).

LES OGSÅ: Avslører hva han og modellkona krangler om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer