Tone Damli:

Åpner seg om fødselen

Tone Damli deler fødselsbilder etter gladnyheten.

ÅPNER SEG OM FØDSELEN: Kort tid etter at Tone Damli delte nyheten om at hun hadde blitt mor for andre gang, åpner hun seg om fødselen. Foto: Thomas Andersen / TV 2.
ÅPNER SEG OM FØDSELEN: Kort tid etter at Tone Damli delte nyheten om at hun hadde blitt mor for andre gang, åpner hun seg om fødselen. Foto: Thomas Andersen / TV 2. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere i dag kom den hyggelige nyheten om at Tone Damli (32) og samboeren Markus Foss hadde blitt nybakte foreldre til en sønn.

Nyheten delte førstnevnte på Instagram, og kunne meddele at sønnen kom til verden i går. «Vi er nyforelsket», skrev hun til et bilde av babyføttene til sønnen.

Overfor Se og Hør fortalte Damli at hun og Foss er helt overlykkelige.

- Han er frisk og helt nydelig. Vi føler oss så heldige, fortsatte hun.

KJENTE HVERANDRE LENGE: Tone Damli var aktuell som programleder for «Love Island», og i den anledning fortalte hun om hvordan hun falt for kjæresten Markus Foss. De to kjente hverandre i mange år før de ble sammen. Video: Marie Røssland Vis mer

Mye tårer

Søndag kveld deler Damli også fødselsbilder med følgerne sine på Instagram.

På det ene bildet kan man se artisten ligge i sykehussenga med et godt grep rundt sengen, mens på det andre bildet har hun sin nyfødte sønnen i armene.

I innlegget går Damli nærmere inn på fødselen, og legger ikke skjul på at det var tøft.

«På et tidspunkt under fødselen tenkte jeg: Dette klarer jeg ikke! Så kom de uante kreftene, de som tydeligvis finnes der, men som jeg sjelden trenger å ta i bruk», skriver hun innledningsvis.

Videre beskriver hun fødselen som en berg -og-dalbane av følelser.

ÅPENHJERTIG: Katarina Flatland og Harald Dobloug deler klipp fra fødestua i den nyeste episoden av podkasten «Åpen journal». Video: Rød Løper Vis mer

«Vondt, rått og magisk. Etterpå bare gråt jeg, bøttevis med tårer. Jeg er så glad og så takknemlig», fortsetter hun, før hun retter en stor takk til Bærum sykehus.

«Et glansteam som har tatt vare på oss fra første sekund. Snart er vi på egne ben uten bruksanvisning. Den skal vi lage selv, og vi gleder oss enormt til det nye livet - en familie på fire», avslutter hun innlegget med.

Under graviditeten var Damli åpen om sin opplevelse rundt sitt andre svangerskap. Kort tid etter at nyheten ble kjent, tok hun til orde for å fortelle at det til da hadde vært et upåklagelig svangerskap, til tross for trøtthet og en kortere lunte.

ÆRLIGE BILDER: Tea Broholm, kjent fra «Paradise Hotel» er nybakt mor. Nå deler hun ærlige bilder av kroppen etter fødselen. Video: Instagram / Rød Løper Vis mer

Åpen om plagene

Sistnevnte plage skal imidlertid ha vært ekstrem til tider. På Instagram beklaget hun nemlig humørsvingningene overfor samboeren.

«Du kan kalle meg hormonella. Jeg river meg i håret og til tider kjenner jeg meg selv knapt igjen. Jeg har aldri vært spesielt hormonell før. Nå holder det på å klikke for meg. Det er så sykt kort vei til ALLE følelser», skrev hun innledningsvis i et lengre innlegg.

MANGE SPØR: Hvordan var det å ha sex eter fødsel, er et av spørsmål «Farmen»-deltaker Stine Næss-Hartmann får fra sine følgere på Instagram. Video: Stine Næss-Hartmann. Vis mer

Artisten avslørte også andre gravidplager da hun gjestet podkasten «Åpen journal», med programleder Katarina Flatland (30) og ektemannen Harald Dobloug (31) - som for øvrig fikk sitt første barn i slutten av august.

32-åringen fortalte da at hun slet med økt kroppsvarme, og brystene skal ha vært særlig utsatt.

- Jeg har altså så knallvarme bryster nå, det er så voldsomt. Jeg sier til Markus: «Legg hånden din her», og han bare: «oi», fortalte Damli, som understrekte at hun er ganske varm til vanlig også.

LES OGSÅ: Åpner opp om gravid-sjokket

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer