Ina Wroldsen:

Åpner seg om ekteskapet

Artisten og ektemannen Mark har vært et par i 14 år.

GODT GIFT: Artist Ina Wroldsen har vært gift med ektemannen sin i ni år. I en ny podkast forteller hun om det langvarige forholdet. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
GODT GIFT: Artist Ina Wroldsen har vært gift med ektemannen sin i ni år. I en ny podkast forteller hun om det langvarige forholdet. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Publisert

Musiker Ina Wroldsen (36) har gjennom årene skrevet sanger for noen av verdens største artister. I tillegg har hun hatt en solokarriere som har tatt seg kraftig opp.

Her til lands er hun også kjent som dommer i «Idol» og «The Voice», der hun guider unge håpefulle talenter gjennom søken etter å bli landets neste store artist.

På privaten har hun lenge vekslet mellom å bo i London og Norge. Hun fant nemlig kjærligheten med engelskmannen Mark Ellwood. I dag har paret vært sammen i hele 14 år, og gift i de seneste ni. Sammen har de også sønnen William, som fyller 12 år i sommer.

Denne uken gjester 36-åringen Ida Fladens podkast «Ida med hjertet i hånden», der hun åpner seg om ekteskapet, og hvordan de først møttes.

«POSTER GIRL»: Zara Larsson snakker om ny musikk, Kygo og den nye kjæresten, som dukker opp i en fersk musikkvideo. Video: Rød Løper Vis mer

Gjennomgått flere faser

Det er altså 14 år siden Sandefjord-kvinnen og ektemannen møttes for første gang. Det gjorde de i et musikkstudio.

I podkasten forteller hun at Ellwood hadde hatt en landhockey-ulykke der han hadde fått en puck i ansiktet. Nesen knakk og ansiktet var fullt av blåveiser. Likevel var det det heteste hun hadde sett.

De begynte å prate, han tilbød seg å vise henne gjennom Londons gater, de møttes over noen glass med øl, og resten er historie. Etter noen måneder flyttet de sammen, og noen måneder etter det ventet paret sitt første barn sammen. Da var artisten 24 år gammel.

- Det var spinking og sparing på høyt nivå, det var ikke noe luksus på den tiden der. Det er jeg glad for at vi har hatt. Jeg føler at det som gjør meg og Mark så sterke er jo at vi har vært gjennom alle de fasene sammen, forteller hun i podkasten.

Paret har nemlig jobbet seg oppover sammen, og 36-åringen påpeker at hun absolutt ikke kunne hatt den jobben hun har, hadde det ikke vært for ektemannen.

IKKE LETT: David Eriksen hadde ikke trodd at en kaffe med Hedvig skulle lede til et tre år langt forhold. Nå får seerne bli enda bedre kjent med manageren, kjæresten og familien hans. Reporter: Thea Hope. Video: Madeleine Liereng Vis mer

Sparer på lykkeøyeblikk

Hun legger imidlertid ikke skjul på at også deres forhold har vært krevende til tider, som i alle andre langvarige forhold.

- Alle langvarige forhold byr på utfordringer. Men er det én ting jeg har lært, så er det at du ikke bestandig går rundt og er forelsket i den personen, innrømmer hun i podkasten.

For til tross for at paret er svært lykkelige sammen, er artisten ærlig om at også hun har perioder der hun blir lei av ektemannen.

- Det å akseptere at noen ganger ser du på mannen din og tenker «jeg er så lei av deg». Men så kommer det en fin sommer, han blir brun og fin, har på seg noe fint, så tenker du «for en flott mann jeg har», sier hun.

Paret er så heldige at de har en felles interesse for musikk. Det gjør at de for eksempel kan sette seg ned sammen for å høre på gamle låter, noe hun beskriver som forenende.

- Man må huske på de tidene der. Jeg er ganske god på å spare på lykkeøyeblikk.

Ina Wroldsens manager i Norge, Kristin Wroldsen, har hittil ikke besvart Se og Hørs henvendelser.

PRIVAT: Marte Bratberg har tidligere holdt forholdet sitt veldig privat, og ikke delt navnet på kjæresten. Denne uka gjestet hun podkasten til Iselin Guttormsen: «G-Punktet», der forklarer hun hvorfor. Vis mer

- Holdt på å dø

I dag bor paret sammen i Sandefjord, der Wroldsen opprinnelig kommer fra. Å ta avgjørelsen om å pakke flytteeskene var derimot ikke alltid like enkel å svelge, spesielt for Mark.

- Han ville ikke flytte til Norge, men jeg holdt på å dø etter å få kommet meg hjem. Vi hadde vært sammen lenge, åtte år i London, men jeg ville hjem. Så vi kom tilbake og fant dette hjemmet, men han hadde det vanskelig. Vi hadde det vanskelig, har hun tidligere fortalt til magasinet The Line Of Best Fit.

Hun fortalte videre at spørsmålet om hvilken by som var best, Sandefjord eller London, utviklet seg til et slags sjalusidrama.

- Jeg sa: 'Tilhører du London eller meg? Er du hennes eller min?' «I bet she lets you have it hard» fra sangen (sangen «Mine» journ.anm.) handler ikke om sex, det handler om hvor mye gøy han har det i London i forhold til her, lo hun i intervjuet, og la til at hun var sjalu på London.

LES OGSÅ: Gikk inn i sjokktilstand etter bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer