Åpner seg om ektemannens rusmisbruk

- Han vet hvor mange ganger han har vært nær ved å miste alt han har, forteller Hollywood-stjernen.

<strong>LYKKELIGE:</strong> Dax Shepard og Kristen Bell ble kjærester i 2007. Da hadde han allerede lagt rusproblemene bak seg. I dag er de en lykkelig familie på fire. Foto: NTB Scanpix
LYKKELIGE: Dax Shepard og Kristen Bell ble kjærester i 2007. Da hadde han allerede lagt rusproblemene bak seg. I dag er de en lykkelig familie på fire. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Stjerneparet Kristen Bell (36) og Dax Shepard (41) er begge store navn i filmbyen Los Angeles.

Mens hun er kjent fra blant annet «Veronica Mars» og «Forgetting Sarah Marshall», har han spilt i «Parenthood» og «Employee of the Month».

I mange år slet Shepard med store rusproblemer, men i september 2004 skaffet han hjelp og satte korken på flasken.

Tre år senere ble han kjæreste med Bell.

Nå åpner tobarnsmoren seg om ektemannens fortid.

Kristen, som selv har slitt med angst og depresjoner hele livet, innrømmer at det har vært tøffe tak, men at hun er svært stolt av sin kjære.

- Han er en fantastisk far. Han forstår verdien av ting. Han var rusavhengig i mange, mange år, men så klarte han å komme seg ut av det. Nå har han vært rusfri i rundt 12 år, fortalte hun nylig på Sunday Morning, ifølge Usweekly.com.

Saken fortsetter under bildet.

<strong>PÅ LERRETET:</strong> I 2012 spilte Dax Shepard og Kristen Bell kjærester i actionkomedien Hit and Run.  Foto: NTB Scanpix
PÅ LERRETET: I 2012 spilte Dax Shepard og Kristen Bell kjærester i actionkomedien Hit and Run. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Han vet hvor mange ganger han har ødelagt ting og hvor mange ganger han har vært nær ved å miste alt han har, fortsatte hun. 

Paret er i dag foreldre til døtrene Lincoln (3) og Delta (18 mnd), og begge skuespillerne setter familien før alt annet.

- Ofte tenker jeg, hva vil gå gjennom hodet mitt når jeg ligger for døden? Og det kommer ikke til å være en tilfeldig film jeg var med i eller et TV-show. Det vil være familien min.

Saken fortsetter under bildet.

<strong>TRILLETUR:</strong> Her er Kristen på tur med barna Lincoln og Delta i Griffith Park i Los Angeles. Foto: wenn.com
TRILLETUR: Her er Kristen på tur med barna Lincoln og Delta i Griffith Park i Los Angeles. Foto: wenn.com Vis mer

- Jeg elsket å ruse meg

Shepard har selv vært åpen om sitt narkotikabruk tidligere, og i 2012 innrømmet han i et intervju med Playboy at misbruket var så ute av kontroll at det bare er flaks han ikke endte opp i fengsel.

- Jeg bare elsket å ruse meg sanseløs på kokain, marihuana, alkohol, slankepiller, smertestillende, alt mulig. Jeg hadde spesielt en forkjærlighet til Jack Daniels og kokain, avslørte han.

- Kristen er en ordentlig jente. Alt jeg har gjort er fullstendig skremmende for henne, og hun hadde vanskelig for å tro at jeg noen gang ville klare å være trofast, en god far, bli i ekteskapet, alle de tingene der. Det første halvannet året vi var sammen, kranglet vi om dette nesten hver eneste uke.

LES OGSÅ: Kristen Bell fikk problemer da hun skulle slutte å amme

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer