Stian Blipp og Jamina Iversen:

Åpner seg om dramatisk fødsel

Den nybakte tobarnspappaen forteller at kona mistet to liter blod under fødselen av sønnen.

TOOBARNSFORELDRE: Jamina Iversen og Stian Blipp ble mandag foreldre for andre gang. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
TOOBARNSFORELDRE: Jamina Iversen og Stian Blipp ble mandag foreldre for andre gang. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

TV-profil Stian Blipp (31) og kona Jamina Iversen (31) ble mandag foreldre sammen for andre gang. Det meldte Blipp selv på Instagram.

Tirsdag kan han fortelle på samme plattformen at fødselen gikk alt annet enn knirkefritt for seg. Her forteller han samtidig at sønnen har fått navnet Bowie.

«Å gi liv er ingen spøk. Bowie kom til verden med brask og bram kl. 11.55 den 25.10.21, men i timene før var det ganske høy puls på fødeavdelingen på Ullevål. Etter å ha kjempet som en kriger i mangfoldige timer, så fikk Jamina påvist en infeksjon som de ikke helt fikk has på», forteller han i innlegget.

Her har han lagt ved flere bilder fra fødestua, av kona, seg selv og sønnen.

Han forteller at det ble besluttet å ta keisersnitt, noe Iversen også måtte under den første fødselen.

«Det var en del vanskelige arrvev som første til at Jamina fikk en heftig blødning om de ikke fikk kontroll på, og hun mistet to liter blod idet jeg ble dyttet vekk med Bowie i hendene», skriver 31-åringen.

PUNGET UT: Reality-profilen Henrik Elvejord Borg og hans svenske forlovede, Lisa Anckarman, har tatt forholdet nok et steg videre. Video: Rød Løper Vis mer

Kvinner har i gjennomsnitt fem liter blod i kroppen. Iversen hadde med andre ord et betydelig blodtap som følge av fødselen.

Blipp omtaler videre kona som «den tøffeste maskinen jeg kjenner», samtidig som han roser helsevesenet. Han forteller at den nyfødte gutten ble sjekket for infeksjon og observert nøye, mens Iversen ble tatt hånd om på operasjonsbordet.

«Jeg klarte å holde hodet kaldt og ha fokus til det sekundet jeg fikk se Jamina igjen etter at hun våknet. Da sank jeg sammen i takknemlighet og tårer, og frykten jeg hadde kjent på i mangfoldige timer slapp taket. Så nå sitter vi her, friske som fisker alle sammen, takket være en kjæreste og mamma som aldri gir opp, og en gjeng på Ullevål som bærer vinger under frakken», avsluttes innlegget.

Stian Blipp har hittil ikke besvart Se og Hørs henvendelser.

Fra før har ekteparet datteren Noelle, som ble født i november 2018.

ENDELIG HER: Elin og CF møtte hverandre på «Paradise Hotel», og nå har de blitt foreldre for tredje gang. Video: Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: - Det var traumatisk

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer