Shania Twain:

Åpner seg om diagnosen

- Redd jeg skulle falle av scenen.

ÅPNER OPP: Shania Twain åpner seg om diagnosen hun fikk påvist for flere år siden. Foto: Jordan Strauss/Invision/AP/NTB
ÅPNER OPP: Shania Twain åpner seg om diagnosen hun fikk påvist for flere år siden. Foto: Jordan Strauss/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert

Superstjernen Shania Twain (56) tok en hel verden med storm med låter som «That Don't Impress Me Much» og «Man! I Feel Like a Woman!», som toppet hitlistene for over 20 år siden.

Men selv om vi kjenner henne best som artist, er hun ikke fremmed for å være sårbar og dele private detaljer fra livet sitt.

Nå åpner 56-åringen seg om et av de vanskeligste øyeblikkene i livet sitt. Det gjør hun i sin helt nye dokumentar for Netflix «Not Just a Girl». Saken er omtalt av en rekke medier, deriblant Vanity Fair.

- Veldig svimmel

I dokumentaren forteller nemlig Twain at hun har fått påvist diagnosen Lyme borreliose, som smittes ved bitt fra små insekter som kalles flått. Sykdommen kan bli alvorlig, men de fleste blir helt friske med behandling, ifølge Helsenorge.

Helt tilbake i 2003 gjorde 56-åringen seg klar til å dra på turné, og i forkant dro hun på en ridetur som skulle vise seg å endre hele livet hennes. Hun ble nemlig bitt av en flått på turen, og forklarer at symptomene var «ganske skumle».

Hun forklarer at hun led av «blackouts» og var ofte svimmel på scenen i tida før hun fikk påvist diagnosen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer