FRA LYKKELIGE TIDER: Etter fire år som gift ble det før jul slutt mellom Khloe Kardashian og basketballproffen Lamar Odom. Foto: REX/Broadimage/All Over Press
FRA LYKKELIGE TIDER: Etter fire år som gift ble det før jul slutt mellom Khloe Kardashian og basketballproffen Lamar Odom. Foto: REX/Broadimage/All Over PressVis mer

Åpner seg om det vonde bruddet

- Livet suger til tider, sier Khloé Kardashian.

SEOGHØR.NO: Det har vært noen tøffe måneder for Khloé Kardashian (29) etter at hun søkte om skilsmisse fra ektemannen Lamar Odom (34) i desember. Da hadde hun allerede blitt ydmyket av hans utroskap mens hun forsøkte å støtte ham gjennom rusmisbruket.

Khloe er sammen med søsteren Kim og resten av familien kjent fra TV-serien «Keeping up with the Kardashians», og har også hatt sin egen realityserie med eks-mannen.

Mens Lamar nylig uttalte at han håper de finner tilbake til hverandre, ser det derimot ut som om Khloé er klar for å gå videre med sitt liv.

I et intervju med Cosmopolitan åpner realitystjernen seg nå om det dramatiske året hun har vært gjennom.

- Jeg er ikke en person som gråter på skuldrene til folk. Jeg er veldig innadvent når det kommer til mine egne ting. Alle har problemer og jeg liker ikke å plage andre med mine. Jeg vet ikke hvorfor, forteller hun til bladet, ifølge E!Online.com.

Til tross for alt hun har vært gjennom med ektemannen hevder 29-åringen at hun ikke ville ha forandret på noe som helst hvis hun hadde hatt mulighet.

- Jeg angrer ikke på noe. Man lærer så lenge man lever, sier Khloé, og legger til at hun nå tar en dag av gangen.

- Hvis du tenker for langt frem i tid er det lett å bli skuffet eller å sikte for lavt. Livet suger til tider, men det er en mening med alt som skjer - uansett hvor dritt situasjonen måtte være.

- Jeg har ingen anelse om hvor jeg er 10 år frem i tid. Jeg vet bare at jeg har lyst å smile og være glad, sier hun.

Og selv om hennes første ekteskap gikk i vasken nekter hun å gi opp drømmen om mann og barn.

- Jeg elsker unger, og håper og ber om at jeg vil få noen selv når tidspunktet er riktig, forteller hun, ifølge nettstedet.

LES OGSÅ: Khloe lever på 400 kalorier per dag