Rihanna:

Åpner seg om den «hemmelige» kjæresten

Popstjernen drømmer om barn.

LETTER PÅ SLØRET: Rihanna innrømmer at hun er lykkelig forelsket. Her er hun avbildet i september. Foto: NTB Scanpix
LETTER PÅ SLØRET: Rihanna innrømmer at hun er lykkelig forelsket. Her er hun avbildet i september. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I over to år har Rihanna (31) vært sammen med den saudiarabiske forretningsmannen Hassan Jameel (31). Men popstjernen har holdt kortene tett til brystet når det kommer til forholdet deres.

Sangfuglen er nemlig kjent for å verne godt om privatlivet sitt, og det finnes i det hele tatt svært få bilder av kjæresten hennes - som kommer fra en familie med en formue på flere milliarder kroner, ifølge Radar Online.

Amerikansk presse har tidligere skrevet om både forlovelse og brudd mellom duoen, og nå letter endelig Rihanna selv på sløret om hvordan hun har det på kjærlighetsfronten.

Vil ha barn

- Ja, jeg dater. Jeg har faktisk vært i fast forhold ganske lenge, og det går veldig bra. Så jeg er lykkelig, avslører hun til Vogue, ifølge Contact Music.

Videre forteller «Diamonds»-sangeren at hun gleder seg til å starte egen familie i fremtiden.

På spørsmål om hun ønsker seg barn, svarer hun nemlig følgende:

- Uten tvil.

KJÆRESTEN: Det finnes ikke mange bilder av Hassan Jameel. Her er han avbildet i New York i januar i fjor. Foto: NTB Scanpix
KJÆRESTEN: Det finnes ikke mange bilder av Hassan Jameel. Her er han avbildet i New York i januar i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Rihanna sier også at hun har forandret seg i løpet av de siste månedene. At hun nå tar mer ansvar for seg selv og egen helse.

- Jeg føler definitivt et skifte. Jeg vokser opp. Jeg bryr meg plutselig om ting jeg aldri tidligere tenkte over. Som for eksempel trening og kosttilskudd, deler hun med magasinet, ifølge nettstedet.

Vis mer

Det var sommeren 2017 at spekulasjonene rundt romansen mellom Rihanna og Hassan virkelig satte i gang. Da ble de to observert kyssende opptil flere ganger under en romantisk ferie i Spania.

I desember samme året skapte duoen igjen overskrifter med spekulasjoner om at de planla å gifte seg.

- De har snakket om bryllup og kan offentliggjøre en forlovelse i løpet av kort tid. Dette forholdet er helt ulikt noe annet Rihanna har vært i før, fortalte en kilde til Radar Online den gang.

I mai i fjor åpnet «Umbrella»-stjernen seg for første gang om forholdet. Også da i et intervju med Vogue.

- Jeg pleide å få veldig dårlig samvittighet hvis jeg tok meg tid til å gjøre andre ting en jobb, men jeg tror også at jeg ikke hadde møtt noen som var verdt det før nå, fortalte hun, ifølge Daily Mail.

Voldelig eks

For ti år siden var kjærlighetslivet til Rihanna på alles lepper, etter at det ble publisert sjokkbilder av hennes forslåtte ansikt i medier verden over.

Det viste seg raskt at det var hennes daværende kjæreste Chris Brown (30) som hadde påført henne skadene.

Brown erklærte seg skyldig i overfall og ble ilagt fem års prøvetid og besøksforbud. Han ble dessuten pålagt samfunnstjeneste og terapi.

I ettertid har Rihanna uttalt at hun har tilgitt eksen, men hun har altså valgt å holde tett om kjærlighetslivet sitt i offentligheten.

Vis mer

LES OGSÅ: Bekrefter Miley Cyrus forholdet til Cody Simpson her?

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer