UTROSKAPSSKANDALE: Affæren mellom skuespiller Kristen Stewart og Rupert Sanders er kanskje en av de mest omtalte utroskapsskandalene i Hollywood. Nå forteller sistnevnte om tida etter. Foto: NTB Scanpix
UTROSKAPSSKANDALE: Affæren mellom skuespiller Kristen Stewart og Rupert Sanders er kanskje en av de mest omtalte utroskapsskandalene i Hollywood. Nå forteller sistnevnte om tida etter. Foto: NTB ScanpixVis mer

Rupert Sanders og Kristen Stewart:

Åpner seg om den hemmelige affæren med Kristen Stewart

- Jeg kommer til å gjøre flere feil i framtida.

I juli 2012 publiserte Us Magazine et bilde av skuespiller Kristen Stewart (26) og den 19 år eldre - og gifte - regissøren Rupert Sanders (46) tett omslynget på sin forside.

Saken, som senere skulle få omfattende ringvirkninger for de involverte, sendte sjokkbølger gjennom verdenspressen, og fikk metervis med spalteplass i månedene som fulgte.

Det var imidlertid ikke bare Sanders som var i et forhold. Stewart var på samme tid kjæreste med «Twilight»-medskuespiller Robert Pattinson (30).

Beklaget på det sterkeste

Nå, fem år etter skandalen, åpner Sanders seg for første gang om den skjebnesvangre dagen, og hvordan han har taklet det massive presset i ettertid.

- Man kan aldri forutse framtida. Det oppstår uventede hendelser hele tiden, og sånn er livet, sier han til den britiske avisa Metro News, idet han blir konfrontert med utroskapsskandalen.

SLUTT: Kristen Stewart og Robert Pattinson brøt med hverandre i 2013, ett år etter skandalen. Foto: NTB Scanpix
SLUTT: Kristen Stewart og Robert Pattinson brøt med hverandre i 2013, ett år etter skandalen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Stewart og Sanders jobbet begge to på filmen «Snow White and the Huntsman», da affæren ble kjent. Begge bekreftet utroskapet like etter at bildene var publisert, og la seg paddeflate i mediene.

At utroskapsskandalen stjal oppmerksomheten fra selve filmen, er ingen hemmelighet. 46-åringen ble regnet som en svært lovende regissør da «Snow White and the Huntsman» ble lansert.

- Man må bare riste det av seg, og komme seg videre i livet på best mulig måte. Alle gjør feil. Jeg kommer til å gjøre flere feil i framtida, og kan ikke forvente at livet mitt vil være spennende, om jeg ikke trodde på det.

Fikk vite om bildene i forkant

Et halvt år etter skandalen, ble det kjent at Sanders' kone, den britiske modellen Liberty Ross (38), tok ut skilsmisse. Selv om det stormet rundt alle partene som var involvert, klarte Ross å holde en lav profil.

Saken fortsetter under bildet.

SKILT: Rupert Sanders og Liberty Ross skilte seg som følge av førstnevntes utroskap. Sammen har de to barn. Foto: NTB Scanpix
SKILT: Rupert Sanders og Liberty Ross skilte seg som følge av førstnevntes utroskap. Sammen har de to barn. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I 2013 fortalte hun imidlertid sin versjon av historien.

- Det var grusomt. Det var virkelig det verste som kunne skje, sa Ross til Vanity Fair, ifølge Telegraph.

Samtidig ble det kjent at 38-åringen ble informert om bildene av ektemannen og Kristen Stewart, bare 20 timer før de ble publisert.

- Jeg er ikke en person som gir opp lett. Jeg gjorde alt for å være den perfekte kone og perfekte mor, og jeg støttet virkelig ektemannen min. Men til slutt hadde jeg ikke mer å gi, sa hun.

FILMSTJERNE: Kristen Stewart i filmen «Snow White and the Huntsman».
FILMSTJERNE: Kristen Stewart i filmen «Snow White and the Huntsman». Vis mer

Forholdet skulle heller ikke vare for Stewart og Pattinson, som gikk hver til sitt i 2013.

Førstnevnte, som forsvant fra rampelyset over lengre tid etter hendelsen, er i dag åpen om at hun også dater kvinner. I 2016 stod hun fram som bifil, og snakket blant annet åpent om sitt daværende forhold med Alicia Cargile.

LES OGSÅ: Går fortsatt med gifteringen - to år etter konas død