Rupert Sanders og Kristen Stewart:

Åpner seg om den hemmelige affæren med Kristen Stewart

- Jeg kommer til å gjøre flere feil i framtida.

UTROSKAPSSKANDALE: Affæren mellom skuespiller Kristen Stewart og Rupert Sanders er kanskje en av de mest omtalte utroskapsskandalene i Hollywood. Nå forteller sistnevnte om tida etter. Foto: NTB Scanpix
UTROSKAPSSKANDALE: Affæren mellom skuespiller Kristen Stewart og Rupert Sanders er kanskje en av de mest omtalte utroskapsskandalene i Hollywood. Nå forteller sistnevnte om tida etter. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I juli 2012 publiserte Us Magazine et bilde av skuespiller Kristen Stewart (26) og den 19 år eldre - og gifte - regissøren Rupert Sanders (46) tett omslynget på sin forside.

Saken, som senere skulle få omfattende ringvirkninger for de involverte, sendte sjokkbølger gjennom verdenspressen, og fikk metervis med spalteplass i månedene som fulgte.

Det var imidlertid ikke bare Sanders som var i et forhold. Stewart var på samme tid kjæreste med «Twilight»-medskuespiller Robert Pattinson (30).

Beklaget på det sterkeste

Nå, fem år etter skandalen, åpner Sanders seg for første gang om den skjebnesvangre dagen, og hvordan han har taklet det massive presset i ettertid.

- Man kan aldri forutse framtida. Det oppstår uventede hendelser hele tiden, og sånn er livet, sier han til den britiske avisa Metro News, idet han blir konfrontert med utroskapsskandalen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer