Lady Gaga:

Åpner seg om den brutte forlovelsen

- Jeg elsket han så utrolig høyt.

EKS-FORLOVEDEN: Her er Lady Gaga og Taylor Kinney avbildet sammen under Vanity Fairs Oscar Party i februar 2016. Foto: PG / Splash News / NTB
EKS-FORLOVEDEN: Her er Lady Gaga og Taylor Kinney avbildet sammen under Vanity Fairs Oscar Party i februar 2016. Foto: PG / Splash News / NTB Vis mer
Publisert

Etter fem år som kjærester brøt Lady Gaga (34) forlovelsen med skuespilleren Taylor Kinney (39) sommeren 2016.

Duoen hadde da vært sammen siden de møttes på settet under musikkvideoen hennes «Yoü and I» i 2011, og på Valentines Day i 2015 gikk «Zero Dark Thirty»-kjekkasen ned på kne og fridde med en diger hjerteformet diamantring.

Året etter tok det derimot slutt.

«Vi har alltid sett på hverandre som sjelevenner. Akkurat som andre par har vi hatt våre opp- og nedturer og nå tar vi en pause. Vi er begge kunstnere, og håper at vi skal klare å takle lange avstander og tettpakkede timeplaner. Vær så snill og heie på oss. Vi elsker hverandre veldig høyt», delte popstjernen den gang på sosiale medier om bruddet.

- Elsket han så høyt

Denne uken åpnet Lady Gaga seg om den brutte forlovelsen, ifølge People. Dette skjedde da hun dukket opp i Pennsylvania, Taylors hjemby, hvor hun viste sin støtte for Joe Biden i forbindelse med USA-valget.

- Jeg var forlovet med en mann fra Lancaster i Pennsylvania, sa hun til de oppmøtte, og fortsatte:

- Jeg vet, jeg vet. Det funket ikke mellom oss. Jeg elsket han så høyt, men vi klarte bare ikke å få det til å fungere, delte hun.

- Men jeg elsker fremdeles en kar fra Pennsylvania. Jeg elsker Joe, så Joe er min nye Pennsylvania-mann, fortsatte Gaga.

Deretter fremførte 34-åringen hiten «Yoü and I» fra 2011, låta til musikkvideoen hvor hun altså forelsket seg i Taylor Kinney.

COOPER-GATE: Ryktene svirrer etter det angivelige bruddet mellom Bradley Cooper og Irina Shayk. Christian Carino, Lady Gagas eks-forlovede, bidrar ikke akkurat til å stilne sagaen. Vis mer

Ny brutt forlovelse

Året etter bruddet fra skuespilleren, knakk Gaga sammen i tårer da hun snakket om ham i dokumentaren «Gaga: Five Foot Two». Hun antydet nemlig den gang at hennes rolle i suksessfilmen «A Star Is Born» var årsaken til at det ble slutt.

- Jeg spilte inn en film og mistet Taylor. Dette er tredje gang jeg har fått hjertet mitt knust på denne måten, fortalte hun den gang.

Et drøyt år etter den brutte forlovelsen forelsket «Stupid Love»-stjernen seg i agenten sin Christian Carino (51). Duoen rakk også å forlove seg før de gikk hver til sitt i slutten av februar i fjor.

Lady Gaga og Bradley Cooper hadde hovedrollene i den populære filmen «A Star Is Born» og på den 91. Oscar-utdelingen fremførte de sangen «Shallow» sammen - til stor applaus fra salen. Dette fikk fart på spekulasjonene rundt hvorvidt Gaga og Cooper var mer enn bare gode venner. Vis mer

I vinter avslørte Lady Gaga at hun hadde fått seg ny kjæreste igjen, investoren Michael Polansky (42).

- Forholdet er på kort tid blitt veldig seriøst, og kjemien mellom dem er til å ta og føle på, fortalte en venn nær duoen til Entertainment Tonight i mars.

Drømmer om barn

En måned senere åpnet sangfuglen som om at hun drømmer om familielivet.

- Jeg må si at jeg gleder meg veldig til å få barn. Jeg gleder meg til å bli mamma. Er det ikke fantastisk hva vi kan gjøre? Vi kan gro et menneske inni oss. Så kommer det ut og det er vår jobb å holde det i live, delte hun med InStyle Magazine, ifølge Contact Music.

Uttalelsen kom i april, samme måned som Gaga sist postet noe av seg selv og Polanskys på sosiale medier:

LES OGSÅ: - Melania venter på å skilles

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer