SINGEL IGJEN: I oktober dumpet James Packer popstjernen Mariah Carey. Foto: NTB Scanpix.
SINGEL IGJEN: I oktober dumpet James Packer popstjernen Mariah Carey. Foto: NTB Scanpix.Vis mer

Mariah Carey:

Åpner seg om den brutte forlovelsen

Popstjernen innrømmer at hun synes det er vanskelig å snakke om det ferske bruddet.

SEOGHØR.NO: Et knapt år etter at Mariah Carey (46) brøt med ektemannen Nick Cannon (36) fant hun lykken igjen med milliardæren James Packer (49) i fjor sommer.

Det ble en virvelvind romanse for paret.

De dyrket kjærligheten på flere luksuriøse reiser, flyttet sammen, forlovet seg og planla tidenes kjendisbryllup før forholdet brått tok slutt sist måned.

Nå åpner sangdivaen seg for første gang om bruddet.

Det var Ellen DeGeneres (58) som fikk tvillingmoren til å lette på sløret om den tunge tiden.

- Du hadde et høyprofilert forhold, dere var forlovet og du prøvde brudekjoler i reality-serien din «Mariah´s World», noe som er ganske privat. Og nå er dere ikke sammen lenger, startet DeGeneres samtalen med da Carey gjestet showet hennes onsdag.

- Og nå har det blitt en stor greie, avbrøt popstjernen, ifølge UsWeekly.com.

Saken fortsetter under bildet.

DRØMMEHJEM: Mariah flyttet inn i dette luksushjemmet i Calabasas-området i Los Angeles sammen med James Packer da de ble kjærester. Foto: NTB Scanpix.
DRØMMEHJEM: Mariah flyttet inn i dette luksushjemmet i Calabasas-området i Los Angeles sammen med James Packer da de ble kjærester. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Da Ellen fortsatte med å spørre «We Belong Together»-sangeren om hvordan hun føler seg mentalt og om hun er lykkelig, svarte Mariah følgende:

- Jeg tror det går bra med meg... Alt skjer av en grunn. Ting er bare sånn det er.

- Det er litt vanskelig å snakke om på dette tidspunktet, så jeg tror bare jeg går videre med å skryte av juledekorasjonene dine her i studio, sa hun og styrte samtalen over på noe helt annet.

Sjalu på danseren

Kjærligheten mellom de to holdt kun i halvannet år og det skal ha vært den australske forretningsmannen som avbrøt forholdet.

- Først virket det ikke som om bruddet gikk inn på Mariah. Det var som om hun forventet at alt ville ordne seg igjen raskt. Nå har hun innsett at det ikke kommer til å gjøre det, og hun blir deprimert av å ikke være sammen med James. Hun er veldig såret over at han dumpet henne, forteller en venn til People.com.

Saken fortsetter under bildet.

SJALUSIDRAMA: Mariahs nære bånd til sin danser Bryan Tanaka har blitt trukket frem som en av grunnene til den avbrutte forlovelsen. Foto: NTB Scanpix.
SJALUSIDRAMA: Mariahs nære bånd til sin danser Bryan Tanaka har blitt trukket frem som en av grunnene til den avbrutte forlovelsen. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Kilder nær paret har til amerikanske medier oppgitt flere grunner til at det ble slutt mellom duoen.

Packer skal blant annet ha ment at Mariah brukte for mye penger i tillegg til at han ikke ønsket å være en del av hennes nye reality-show «Mariah´s World».

- James hadde store problemer med TV-showet hennes. Han likte ikke at hun var villig til å eksponere livet deres til verden, fortalte en familievenn til Woman's Day i oktober.

PUNGET UT: Milliardær James Packer fridde med ring til 65 millioner kroner til popstjernen Mariah Carey. 
PUNGET UT: Milliardær James Packer fridde med ring til 65 millioner kroner til popstjernen Mariah Carey.  Vis mer

En annen grunn til bruddet skal ha vært at Packer var sjalu på forlovedens tette forhold til danseren, Bryan Tanaka. Dette førte til at paret havnet i en heftig krangel under en ferie til Hellas sist måned.

Carey, som flyttet fra New York til Los Angeles med sine to barn Monroe og Moroccan (5) etter at hun ble sammen med Packer, skal ha nektet å flytte ut av milliardærens luksusvilla etter bruddet.

- Da de kom hjem fra Hellas ba James henne om å flytte ut. Hun nekter og sier hun blir boende til han har kjøpt et hus til henne som en del av det økonomiske oppgjøret, fortalte en kilde til TMZ tidligere denne måneden.

Her feirer Mariah Halloween sammen med eksmannen, Nick Cannon, og deres to barn:

Holiday times 😘

A photo posted by Mariah Carey (@mariahcarey) on

LES OGSÅ: Mariah Carey stemples som heks av sin egen bror