Tristan Thompson:

Åpner seg om «demoner»

Tristan Thompson deler dype tanker på Instagram.

TREBARNSFAR: Det skal ha blitt slutt mellom Tristan Thompson og Khloe Kardashian i juni. I januar ble han far for tredje gang med en annen kvinne. Foto: gotpap/starmaxinc.com/Pa photos/NTB
TREBARNSFAR: Det skal ha blitt slutt mellom Tristan Thompson og Khloe Kardashian i juni. I januar ble han far for tredje gang med en annen kvinne. Foto: gotpap/starmaxinc.com/Pa photos/NTB Vis mer
Publisert

Khloe Kardashians (37) ekskjæreste og barnefar, basketspiller Tristan Thompson (30), har i lang tid skapt overskrifter om utroskap med ulike damer.

I fjor begynte ryktene å florere om at Thompson hadde hatt en påstått flørt med den personlige treneren Maralee Nichols (31). Det ble ikke bedre stemning mellom Thompson og Kardashian da det viste seg at Nichols var gravid- og hevdet at Thompson var faren.

30-åringen hadde for øvrig gjenopptatt forholdet til Kardashian da han skal ha gjort Nichols gravid. Men i juni tok kjærligheten mellom stjerneparet nok en gang slutt.

DRAMA: I siste episode av «Keeping Up With The Kardashians», fikk vi endelig se hvordan Khloé Kardashian reagerte på utroskapen til sin daværende partner, Tristan Thompson. Video: TV2 Sumo. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Deler tanker på Instagram

Da Thompson ble bekreftet som barnets far tidligere i januar, tok han til Instagram Stories for å beklage til ekskjæresten. Det skrev People.

Kardashian og Thompson har datteren True (3) sammen.

«Khloé, du fortjener ikke dette. Du fortjener ikke hjertesorgen og ydmykelsen jeg har påført deg. Du fortjener ikke måten jeg har behandlet deg på gjennom årene. Handlingene mine har absolutt ikke vært i tråd med måten jeg ser deg på. Jeg har den største respekt og kjærlighet for deg. Uansett hva du måtte mene. Igjen, jeg er så utrolig lei meg», lød Thompsons beklagelse til eksen.

Nå har han igjen tatt til sosiale medier, og denne gangen reflekterer Thompson rundt det å «slite med demoner». Det melder Page Six.

På fredag delte basketstjernen noen tanker rundt det hele på Instagram Stories.

TANKEFULL: Thompson deler refleksjoner på Instagram. Foto: Instagram/realtristan13
TANKEFULL: Thompson deler refleksjoner på Instagram. Foto: Instagram/realtristan13 Vis mer

«Noen ganger innser du ikke din egen styrke før du møter din største svakhet», skrev NBA-spilleren.

«Gjem deg for demonene dine, og de vil sakte ødelegge potensialet ditt. Møt dem, og de kan potensielt bli din største ressurs», skriver den nybakte faren videre.

REAKSJONENE: Slik reagerte Kardashian- og Jenner-søstrene da de fikk vite om Tristan Thompsons angivelige utroskap mot Khloé Kardashian, bare dager før fødselen av parets første barn. Video: E! Entertainment / NTB Scanpix Vis mer

Vil ikke krangle

Kardashian har holdt lav profil siden det ble bekreftet at ekskjæresten var blitt far på ny. En kilde forteller til Page Six at hun ikke er interessert i å krangle med Thomspon.

- Hun er en flott mor og hun vil at datteren hennes skal ha et godt forhold til faren sin ... så av den grunn kommer ikke Khloé til å krangle med Tristan eller utestenge ham fra familien.

I tillegg til den nyfødte gutten og datteren med Kardashian, har Thompson sønnen Prince (5) med hans tidligere kjæreste Jordan Craig.

LES OGSÅ: - Ikke gi henne idéer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer