Tristan Thompson:

Åpner seg om «demoner»

Tristan Thompson deler dype tanker på Instagram.

TREBARNSFAR: Det skal ha blitt slutt mellom Tristan Thompson og Khloe Kardashian i juni. I januar ble han far for tredje gang med en annen kvinne. Foto: gotpap/starmaxinc.com/Pa photos/NTB
TREBARNSFAR: Det skal ha blitt slutt mellom Tristan Thompson og Khloe Kardashian i juni. I januar ble han far for tredje gang med en annen kvinne. Foto: gotpap/starmaxinc.com/Pa photos/NTB Vis mer
Publisert

Khloe Kardashians (37) ekskjæreste og barnefar, basketspiller Tristan Thompson (30), har i lang tid skapt overskrifter om utroskap med ulike damer.

I fjor begynte ryktene å florere om at Thompson hadde hatt en påstått flørt med den personlige treneren Maralee Nichols (31). Det ble ikke bedre stemning mellom Thompson og Kardashian da det viste seg at Nichols var gravid- og hevdet at Thompson var faren.

30-åringen hadde for øvrig gjenopptatt forholdet til Kardashian da han skal ha gjort Nichols gravid. Men i juni tok kjærligheten mellom stjerneparet nok en gang slutt.

Deler tanker på Instagram

Da Thompson ble bekreftet som barnets far tidligere i januar, tok han til Instagram Stories for å beklage til ekskjæresten. Det skrev People.

Kardashian og Thompson har datteren True (3) sammen.

«Khloé, du fortjener ikke dette. Du fortjener ikke hjertesorgen og ydmykelsen jeg har påført deg. Du fortjener ikke måten jeg har behandlet deg på gjennom årene. Handlingene mine har absolutt ikke vært i tråd med måten jeg ser deg på. Jeg har den største respekt og kjærlighet for deg. Uansett hva du måtte mene. Igjen, jeg er så utrolig lei meg», lød Thompsons beklagelse til eksen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.