Pink:

Åpner seg om brutal tid etter operasjon

Den siste uken har vært tung og tårevåt for superstjernen som nylig ble operert.

TUNG TID: Pink åpner seg om tiden etter operasjon. Foto: Shutterstock editorial / Beretta / Sims / REX / NTB
TUNG TID: Pink åpner seg om tiden etter operasjon. Foto: Shutterstock editorial / Beretta / Sims / REX / NTB Vis mer
Publisert

Alecia Beth Moore (42), bedre kjent under artistnavnet Pink, åpner seg om den brutale restitusjonsprosessen etter en nylig hofteoperasjon.

Det gjør hun i et innlegg på Instagram til sine over åtte millioner følgere. People er blant mediene som har omtalt saken.

Under et bilde av seg selv hvor hun smiler fra øre til øre skriver hun blant annet følgende: «Hei verden! Slik ser ni timers søvn og kosing med barna mine ut syv dager etter hofteoperasjonen».

Videre i innlegget takker hun sykehuset og alle legene som har tatt så godt vare på henne den siste tiden.

Artisten Pink har ved flere anledninger tatt til motmæle mot nett-troll. Men hør kommentaren som fikk henne til å gråte. Video: The Ellen DeGeneres Show/Viaplay. Vis mer

Pink anerkjenner privilegiet hun har som gir tilgang til gode leger og den beste oppfølgingen, likevel legger hun ikke skjul på at det har vært tøft:

«Det var en brutal første uke full av tårer og smerter med depresjon, magesår fra medisiner og konstant feber, men min Carey Hart brakte meg gjennom det».

I over 15 år har Pink (41) vært gift med motocross-proffen Carey Hart (46). Duoen giftet seg tilbake i 2006, et år etter at popstjernen selv fridde til Hart. Sammen har de også barna Willow (10) og Jameson (4).

I Instagram-innlegget takker Pink ektemannen som blant annet ga henne kaffe i dusjen, laget mat, tørket tårene hennes og passet på medisinene hennes den første uken etter operasjonen.

Malin Nesvoll, best kjent som «Makeupmalin» fikk corona i 2020, og én ting sliten hun fortsatt med. Video: Celina Morken, reporter: Thea Hope Vis mer

Superstjernen innrømmer også at hun etter operasjonen har lært at det er greit å be om hjelp og ikke minst å ta imot hjelp.

«Livet minner deg alltid på at de fleste tilbakeslag faktisk bare er pauser og muligheter til å rekalibrere og telle velsignelsene dine», fortsetter hun.

Deler ikke alle detaljene

Selv om Grammy Awards-vinneren er åpen om å ha gjennomgått en hofteoperasjon har hun holdt tilbake på hvorfor hun trengte operasjonen i utgangspunktet.

Familien har imidlertid vært igjennom flere operasjoner de siste årene. Blant annet ble ektemannen Hart operert i skulderen i august i fjor, og i september var han tilbake i operasjonsstuen for å skifte en plate i nedre ryggrad.

OPERERT: Kirurg, Ben Talei, avslører hvilke kjendiser i Hollywood som har operert seg. Video/ reporter: Kjersti Flaa / Rød Løper Vis mer

I Instagram-innlegget nevner sangeren også mannens enorme evne til å komme seg tilbake etter operasjoner. Dette kan også tyde på at det ikke er uvanlig at motorcross-stjernen skader seg.

«Sønnen min Jameson fikk mamma til å ta med dette dovendyret for å holde meg med selskap mens jeg er på sykehuset,» skrev Hart i et Instagram-innlegg av seg selv med kosedyret etter ryggradsoperasjonen.

Videre takket han kona for å ta vare på ham.

Les også: Aksel Hennie: Åpner opp om tiden etter ulykken

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer