Chrishell Stause:

Åpner seg om bruddet

Chrishell Stause røper detaljer om eksparets nåværende status.

BRUDD: Chrishell Stause og Jason Oppenheim delte bruddnyheten på Instagram. Foto: Jordan Strauss/Invision/AP/NTB
BRUDD: Chrishell Stause og Jason Oppenheim delte bruddnyheten på Instagram. Foto: Jordan Strauss/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var i fjor sommer at «Selling Sunset»-stjernene Chrishell Stause (40) og Jason Oppenheim (44) avslørte at de hadde forelsket seg i hverandre.

Om man er en tilhenger av den populære Netflix-serien, vet man at Oppenheim er sjefen til den 40 år gamle eiendomsmegleren.

Serien omhandler livene til de ansatte og sjefene i Oppenheim Group, og man får blant annet se salg av enorme luksusvillaer, dramatiske intriger og kjærlighet.

Det sistnevnte hadde altså realitystjernene funnet før det nylig ble kjent at de hadde gått fra hverandre. I en episode av podkasten «The Adam Carolla Show» avslører nå Stause hvordan forholdet mellom eksparet er.

«TOO HOT TO HANDLE BRASIL»: Brenda og Matheus begår et regelbrudd som gjør de andre deltakerne rasende. Reporter: Celina Morken. Video: Netflix Vis mer

- Gode venner

I slutten av desember kom bruddnyheten, og Stause har vært åpen om det vanskelige valget i sosiale medier. I et innlegg publisert på Netflix-stjernens Instagram-profil fortalte hun om bruddet.

Til bildet skrev hun blant annet:

«Det føles skummelt og skremmende å vite at det kanskje ikke ender på en måte som samfunnet anser som suksess og det jeg leter etter til slutt. Men etter mange dype samtaler så velger jeg å anse det som en suksess, på tross av hvordan det omtales i offentligheten.»

To måneder etter nyheten kan Stause forsikre fansen om at tonen er god mellom det tidligere paret.

- Jeg er veldig stolt av å si at vi fortsatt er veldig gode venner, sier hun i podkastepisoden, og legger til:

TAKKNEMLIG: Chrishell Stause ser tilbake på forholdet med gode minner. Foto: Gregory Pace/Shutterstock/NTB
TAKKNEMLIG: Chrishell Stause ser tilbake på forholdet med gode minner. Foto: Gregory Pace/Shutterstock/NTB Vis mer

- Det er et av de forholdene der ingen gjorde noe feil, han er en flott fyr.

Stause har også tidligere vært ærlig om grunnen til at forholdet tok slutt etter bare fem måneder. Det skriver E! News.

- Jeg vil ha en familie, jeg vil ha et barn og det vil ikke han. Det hjelper at han er en veldig, veldig god person. Vi er fortsatt veldig nær hverandre og jeg er faktisk veldig stolt av forholdet vårt.

TRAILER: Er du klar for en ny sesong av «Selling Sunset»? Video: Netflix Vis mer

Fant lykken igjen

Stause og Oppenheim har som nevnt samme arbeidsplass, og det var også her paret fant tonen. I intervju med E! News fra 2021 kunne førstnevnte fortelle om den enkle overgangen fra å være kollegaer til å bli kjærester.

- Jeg tror det var en enkel overgang, ettersom vi jobbet så mye sammen fra før av og vi funker så bra sammen, fortalte Stause om ekskjæresten.

44-åringen på sin side kunne bekrefte overfor People hvordan det nære vennskapet utviklet seg til en blomstrende romanse.

- Jeg og Chrishell ble nære venner, og det har utviklet seg til å bli et fantastisk forhold. Jeg bryr meg veldig om henne og vi er veldig lykkelige sammen, fortalte Oppenheim den gang.

LES OGSÅ: Ba om skilsmisse på melding

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer