Kristin Cavallari:

Åpner seg om bruddet

Kristin Cavallari omtaler forholdet til eksmannen som «giftig».

EKSER: Kristin Cavallari og Jay Cutler var gift i syv år, før de i fjor gikk hver til sitt. Foto: Jason Kempin / AFP / NTB
EKSER: Kristin Cavallari og Jay Cutler var gift i syv år, før de i fjor gikk hver til sitt. Foto: Jason Kempin / AFP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I april i fjor ble det kjent at «The Hills»-stjernen Kristin Cavallari (34) og ektemannen, Jay Cutler (48) hadde gått hver til sitt. Paret hadde da vært i et forhold i ti år, og gift siden 2013.

I løpet av årene sammen fikk de barna Camden (9), Jaxon (7) og Saylor (5).

KJÆRLIGHET: Sigrid Solbakk Raabe er gjest hos «Lindmo», der forteller hun hvor hun møtte kjæresten . Video: NRK Vis mer

- Vi har bare kjærlighet og respekt for hverandre og er dypt takknemlige for tiden vi har hatt sammen, minner vi har skapt, og barna vi er så stolte av. Dette er bare en situasjon hvor to mennesker har vokst fra hverandre, skrev realitystjernen i et innlegg på Instagram da hun bekreftet bruddet.

Cavallari begynte å date Cutler sent i 2010, og de forlovet seg våren 2011. Kun tre måneder senere brøt de derimot med hverandre, men da Cavallari fant ut at hun ventet barn, ga de forholdet en ny sjanse.

Nylig gjestet 34-åringen podkasten «Off the Vine» med Kaitlyn Bristowe, hvor hun åpnet seg om bruddet med eksmannen, og omtalte det som en berg-og-dal-bane.

«PARADISE HOTEL»: Ferdinand Rygh og Emil Norderhaug svarer på romanseryktene. Video: Viaplay/Steffen Pettersen, Rød Løper. Reporter: Celina Morken Vis mer

Giftig forhold

Cavallari forteller i podkasten at de gjennom hele skilsmissen forsøkte å få forholdet til å fungere:

- Det har vært noen ganger i løpet av de siste 18 månedene hvor jeg har spurt meg selv om det var riktig avgjørelse. Vi gikk faktisk på noen dater, innrømmet hun.

Datene gjorde det bare enda mer klart for «The Hills»-stjernen at dette forholdet ikke var rett for henne, men det gjorde det ikke noe enklere av den grunn.

- Tingen med Jay og meg er at vi skilles ikke på grunn av tapt kjærlighet, noe som gjorde det veldig utfordrende fordi vi var gale etter hverandre.

«PLEASURE»: I den svenske filmen spiller Sofia Kappel (23) en ung jente som reiser til Los Angeles for å realisere drømmen om å bli pornostjerne. Video: Youtube. Reporter: Celina Morken Vis mer

- Så til slutt bare bestemte jeg meg for at jeg ikke ville være i et giftig forhold lenger, og at jeg måtte avslutte det. Men det var vanskelig og jeg stilte spørsmål ved avgjørelsen min i flere måneder.

I ettertid er Cavallari sikker på at det var det rette å gjøre, og omtaler valget som «det beste jeg noensinne har gjort».

Nytt brudd

I august begynte romanseryktene å svirre rundt 34-åringen og countrystjernen Chase Rice (35).

«Kristin og sangeren Chase Rice har truffet hverandre i rundt to måneder, men de tar det fremdeles rolig», skrev TMZ.

FEIRER: Britney Spears (39) postet en rekke nakenbilder i en bildeserie på Instagram. Foto: Britney Spears / Instagram Vis mer

Nå skal duoen derimot ha avsluttet flørten. Ifølge Cavallari selv er hun nemlig singel. Det avslørte tv-stjernen da hun svarte på en rekke spørsmål om kjærlighetslivet fra følgerne sine på Instagram for halvannen uke siden.

Da en fan ville vite om 34-åringen dater, svarte hun følgende:

- Generelt ja, jeg har gjort det. Men ingenting seriøst. Jeg har bare hatt det gøy. Jeg har ikke hatt lyst på en kjæreste, og jeg dater ingen for øyeblikket, delte Cavallari, ifølge People, og la til:

- Jeg lover at når jeg treffer en som det er verdt å snakke som, så skal jeg være den første til å dele et bilde.

ÅPNER OPP: Karsten Warholm åpner om kjæresten på «Kåss til kvelds». Video: NRK Vis mer

Ville ha tilbake eksen

En som muligens var glad for å høre om Cavallaris seneste brudd, er Cutler.

Kort tid etter at den gryende romansen mellom TV-stjernen og Rice nådde overskriftene, ble eksmannen hennes sett på date med den nyskilte «One Tree Hill»-stjernen Jana Kramer (37).

Nettstedet People meldte imidlertid at det skal ha ligget et motiv bak daten fra Cutlers side. Han skal ha tatt med seg Kramer på en kjent biffrestaurant i Nashville i håp om at Cavallari ville finne ut av det.

- Jay prøvde å gjøre Kristin sjalu ved å gå på en offentlig date med Jana. Han er ikke glad for at hun dater Chase og har prøvd å vinne Kristin tilbake, fortalte en kilde til nettstedet tidligere i høst.

LES OGSÅ: Etter forlovelsen: - Veldig lei seg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer