Tore Petterson:

Åpner seg om bruddet

«Skal vi danse»-profilen og kjæresten gikk nylig fra hverandre etter to år sammen.

BRUDD: Tore Petterson ble denne sommeren singel. Nå letter han på sløret om bruddet. Foto: Tor Lindseth
BRUDD: Tore Petterson ble denne sommeren singel. Nå letter han på sløret om bruddet. Foto: Tor Lindseth Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne sommeren kom nyheten om at den tidligere «Skal vi danse»-dommeren Tore Petterson (42) og kjæresten Joakim Tjøstheim (29) hadde valgt å gå hver til sitt.

Det var i august 2019 at 42-åringen avslørte at han hadde fått seg kjæreste, og en måned senere stilte paret på rød løper sammen for første gang.

I sommer tok imidlertid lykken slutt for paret etter to år sammen. Den gang uttalte den tidligere dansedommeren at bruddet var udramatisk.

I tiden etter har Petterson holdt kortene tett til brystet hva gjelder privatlivet. Nå letter han imidlertid på sløret om bruddet, i et intervju med Her og Nå.

FORTID: Morten Hegseth tok over dommerjobben til ekskjæresten Tore Petterson i «Skal vi danse» før den 17. sesongen. Men kontakt har de ikke hatt. Video: Rød Løper Vis mer

- Har grått mine tårer

Der forteller 42-åringen blant annet at det var tøft da kjæresten flyttet ut av leiligheten de hadde kjøpt sammen på Grünerløkka. Ekskjærestens nye hjem ble funnet med god hjelp fra «Skal vi danse»-profilen.

At paret skulle gå hver til sitt, fant de ut av under en terapitime i sommer.

- Litt overraskende var det nok for begge to. Vi bestemte oss vel på en uke. Det var sånn: «Der! Nå går det ikke mer». Joakim og jeg har gått i terapi sammen fra første stund. Det har vært utrolig bra og har gjort bruddet veldig lite problematisk, sier han til Her og Nå.

Han legger også til at begge parter var innforstått med at det var lurt å gå hver til sitt, og at terapien har bidratt til at de slapp å hate hverandre gjennom bruddet.

I en melding til Se og Hør kan Petterson fortelle at paret i dag har god kommunikasjon seg i mellom, og at dette er mye takket være terapi.

«Veldig godt å kunne gå gjennom dette sammen. Ringe hverandre, melde og være der for hverandre om dagene er litt tunge. Dette kunne nok vært vanskelig uten å ha vært i terapi gjennom disse årene», skriver han, og fortsetter:

«I siste terapitime fikk vi snakket ut om alt, så vi har liksom ingenting usagt mellom hverandre! Veldig godt!»

I intervjuet legger han ikke skjul på at det har vært tunge stunder etter bruddet, men innrømmer at han har forsøkt å holde følelsene tilbake. Både Petterson og Tjøstheim utdanner seg til å bli EQ-terapauter.

- Akkurat nå gjør jeg alt jeg kan for å holde følelsene unna. Det skal man egentlig ikke gjøre i denne terapi-utdannelsen, men det er lov å gjøre det når ting blir veldig mye. Jeg har også vært i følelsene, og har grått mine tårer.

Tore Petterson innrømmer overfor økonom og programleder Silje Sandmæl at han til tider har slitt stort med økonomien. Vis mer

At paret fremdeles er gode venner, legger de heller ikke skjul på. Overfor Se og Hør kan Petterson røpe at duoen blant annet feiret ekskjærestens bursdag sammen denne uken.

Han hyllet også ekskjærestens i form av et eget innlegg på Instagram.

«Jeg håper dagen overgår alle forventninger og at du går inn i det nye året som 29-åring med spennende forventning, masse gode øyeblikk og at drømmer blir virkelighet! Gleder meg til å feire deg!» står det i innlegget.

Møttes på Tinder

Petterson og Tjøstheim bekreftet som nevnt forholdet for Se og Hør i august for to år siden, og den gang kunne de avslørte at de hadde vært et par i tre måneder.

- Vi gikk tur rundt Sognsvann i begynnelsen av april, og så hadde vi fire-fem dater etter dét. Deretter inviterte jeg ham på 17. mai-fest - og da var det gjort. Siden har han bodd hos meg, fortalte Petterson den gang.

LETTER PÅ SLØRET: Tore Petterson forteller om forholdet til eksen - og nåværende «Skal vi danse»-deltager, Morten Hegseth. Video: Kine Falch Vis mer

Duoen møttes på dating-appen Tinder.

- Det var veldig hyggelig. Jeg leste profilen hans og syntes han var veldig søt. Vi hadde en date hvor jeg følte at han ikke var så interessert, men så hadde vi mange fine dater etterpå. Vi har på en måte bare lært å bli mer og mer glad i hverandre, delte Petterson blant annet til Se og Hør høsten 2019.

LES OGSÅ: - Brudd for stjerneparet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer