Silje Nordnes:

Åpner seg om bruddet

Silje Nordnes legger ikke skjul på at det siste året har vært vondt.

SINGEL: Silje Nordnes og kjæresten gikk hver til sitt i fjor. Først nå føler programlederen seg klar for å snakke om bruddet. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
SINGEL: Silje Nordnes og kjæresten gikk hver til sitt i fjor. Først nå føler programlederen seg klar for å snakke om bruddet. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

Etter lang tid med spekulasjoner, bekreftet tv-profil og programleder Silje Nordnes (36) i februar at det var slutt mellom henne og artist Fay Wildhagen (27).

Det gjorde hun i en episode av «Lørdagsrådet», hvor hun omtalte seg selv som singel. Men først nå letter Silje ytterligere opp om bruddet. Det gjør hun i et større intervju med Dagbladet Magasinet, hvor hun blant annet forteller åpenhjertig at det har vært vanvittig vondt.

- Jeg har kjent på det å skulle stå i mitt tredje offentlige brudd, et nederlag som ikke bare er mitt, siden alle kan se at jeg har mislyktes igjen og igjen, forteller Silje i det store intervjuet med Magasinet.

Beholdt vennskapet

Samtidig strider det imot de naturlige instinktene i henne dersom hun ikke var åpen om bruddet.

LAV PROFIL: Fay og Silje holdt en lav profil rundt både forholdet og bruddet. Nå åpner sistnevnte seg om tiden etter at de gikk fra hverandre. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
LAV PROFIL: Fay og Silje holdt en lav profil rundt både forholdet og bruddet. Nå åpner sistnevnte seg om tiden etter at de gikk fra hverandre. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

- Jeg har jo delt det meste fra livet mitt i årene i «P3morgen», og det har vært fint. Jeg har lurt på om det er lov å være veldig åpen for så å lukke igjen, og kom frem til at det selvfølgelig må være lov, mener hun.

Først nå klarer tv-profilen å si at hun er singel, og innrømmer at det har tatt tid å prosessere bruddet og finne mening i en ny hverdag. Samtidig forteller Silje at et brudd tar den tiden det tar, og at det har vært noen vonde og vanskelige måneder, men at det går bedre nå.

Ifølge 36-åringen har duoen beholdt vennskapet.

RYKER: Fay wildhagen klarte akkurat ikke å komme seg til finalen i «71 grader nord - kjendis». Video: Discovery+ Vis mer

- Knust

I midten av mars åpnet også Fay seg om bruddet med programlederen. I et intervju med VG Helg forklarte artisten at de to i flere år klarte å holde forholdet utenfor offentligheten.

Da forholdet tok slutt, noe hun sa skjedde i april i fjor, klarte de også å holde bruddet skjult for mediene, før det ble offentlig forrige måned.

- Heldigvis, for i begynnelsen hadde det vært for sårt. Ikke bare fordi vi to var knust – vi er veldig glade i hverandre og har et nært forhold i dag, men det er noe som bare var vårt, sa hun.

Det var på direkten i «P3morgen» for over to år siden at Silje Nordnes først bekreftet at hun hadde fått seg kjæreste. Det var imidlertid ikke Silje selv som avslørte hvem den utkårede var, men programledermakkeren Markus Neby. Det gjorde han under et besøk hos Anne Lindmo.

LYKKEN SMILER: Realityserien «Too Hot To Handle» ble fort en seersuksess på Netflix, og nå har en av de mest sentrale deltakerne store nyheter å komme med. Video: Netflix / Rød Løper Vis mer

- Vi har aldri sagt på radioen at Silje er sammen med artist og låtskriver Fay Wildhagen, sa han i programmet.

LES OGSÅ: - Jeg vil ikke vise dette

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer