Tom Hiddleston:

Åpner seg om bruddet med Taylor Swift

- Vi hadde en super tid sammen.

INTENS ROMASE: På tre måneder rakk duoen å reise en hel del sammen. Her ankommer de Sydney i Australia i juli. Foto: NTB Scanpix.
INTENS ROMASE: På tre måneder rakk duoen å reise en hel del sammen. Her ankommer de Sydney i Australia i juli. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

(SEOGHØR.NO): I fjor sommer innledet Taylor Swift (27) et stormfullt forhold til skuespilleren Tom Hiddleston (36).

Romansen fikk enorm oppmerksomhet blant annet fordi det dukket opp hete bilder av popprinsessen i Toms armer kun fjorten dager etter bruddet mellom sangfuglen og stjerne-DJ'en Calvin Harris (33).

Bildene viste duoen tett omslynget på stranden i Rhode Island, i nærheten av Swifts luksushjem, og i løpet av de neste ukene reiste turtelduene sammen til både Italia, Australia, Toms hjemland England og Taylors hjemby Nashville.

Men så, i september, tok forholdet brått slutt - kun tre måneder etter at de ble kjærester.

Nå, nesten et halvt år etter bruddet, åpner Hiddleston seg om virvelvind-romansen til den talentfulle artisten - og han har bare fine ting å si om henne.

- Taylor er en fantastisk kvinne. Hun er sjenerøs, snill og nydelig. Vi hadde en super tid sammen, skryter han av eksen i et intervju med GQ magazine.

Saken fortsetter under bildet.

ROMANTISK STRANDTUR: I juni besøkte Taylor og Tom England, og her fikk popstjernen hilse på familien hans. FOto: NTB Scanpix.
ROMANTISK STRANDTUR: I juni besøkte Taylor og Tom England, og her fikk popstjernen hilse på familien hans. FOto: NTB Scanpix. Vis mer

Angrer ingenting

Det ble hevdet at romansen mellom dem kun var et PR-stunt, men dette avviser den sjarmerende briten tvert.

- Selvfølgelig var forholdet ekte, insisterer han, og forteller at de begge to var på utkikk etter et helt vanlig og ekte forhold da de møttes.

- Så vi bestemte oss for å gå ut å spise sammen, og å reise sammen, forklarer han videre.

- Jeg kjenner bare den kvinnen jeg møtte. Og hun er helt utrolig.

Likevel legger han ikke skjul på at det var vanskelig for dem å opprettholde et normalt liv når kameraene konstant var rettet mot dem.

- Et forhold krever alltid mye arbeid. Et forhold i rampelyset krever mye arbeid. Og det handler ikke bare om rampelyset. Men om alt annet også.

Til tross for at bruddet var et faktum etter kun tre måneder, angrer ikke «Thor»-stjernen på noe.

- Man må kjempe for kjærligheten. Man kan ikke leve i frykt for hva andre kanskje vil si. Man må være ærlig med seg selv, forteller han til bladet.

SÅRT: I 15 måneder var Taylor kjæreste med Calvin Harris. To uker etter at det ble slutt innledet hun et forhold med Tom Hiddleston. Foto: NTB Scanpix.
SÅRT: I 15 måneder var Taylor kjæreste med Calvin Harris. To uker etter at det ble slutt innledet hun et forhold med Tom Hiddleston. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

LES OGSÅ: - Kourtney nekter Scott å se barna