Liev Schreiber:

Åpner seg om bruddet fra Naomi Watts

- Vi står hverandre veldig nær.

VENNSKAPLIG BRUDD: Skuespillerparet Liev Schreiber og Naomi Watts ble kjærester våren 2005. Høsten 11 år senere tok forholdet slutt. Foto: Scanpix.
VENNSKAPLIG BRUDD: Skuespillerparet Liev Schreiber og Naomi Watts ble kjærester våren 2005. Høsten 11 år senere tok forholdet slutt. Foto: Scanpix. Vis mer

SEOGHØR.NO: Det er to måneder siden sjokknyheten om at stjerneparet Naomi Watts (48) og Liev Schreiber (49) gikk hver til sitt etter 11 år som kjærester ble kjent.

Paret giftet seg aldri, men har sønnene Alexander (9) og Samuel (7) sammen.

- Den beste veien framover for oss som familie, er å bryte opp som par. Det er med mye kjærlighet, respekt og vennskap vi ser fram til å oppdra våre barn sammen og utforske denne nye fasen i vårt forhold, sa paret i en pressemleding i slutten av september, samtidig som de ba om respekt for privatlivet, til beste for sine to sønner.

Torsdag gjestet Schreiber TV-programmet «CBS This Morning», og her åpnet han seg om bruddet fra mor til sine barn for første gang.

Etter å ha ledd litt ukomfortabelt av programlederens tilbud om å hjelpe ham å komme i gang med dating-livet, svarte Liev følgende på spørsmålet om han synes det var skummelt å være singel igjen:

- Ja, selvfølgelig er det det. Vi er foreldre sammen, så vi vil være sammen resten av livene våre uansett hva som skjer. Og vi står hverandre veldig nær. Forhåpentligvis vil ikke det forandre seg, og det tror jeg ikke det kommer til å gjøre heller, forteller han på torsdag, ifølge UsWeekly.com.

Saken fortsetter under bildet.

BRUDD: Paret på filmpremiere med sønnene Alexander og Samuel. Foto: NTB Scanpix
BRUDD: Paret på filmpremiere med sønnene Alexander og Samuel. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Beholder vennskapet

«Ray Donovan»-stjernens uttalelser kommer bare en knapp uke etter at Naomi Watts brøt stillheten rundt bruddet.

- Jeg føler at jeg er på en bra plass i livet, og vil bruke tiden på å forsikre meg om at barna mine også har det bra. Det er alt jeg ønsker, fortalte hun til Daily Telegraph.

Videre forklarte skuespilleren at det å gå gjennom et brudd som offentlig person ikke nødvendigvis er tøffere enn for andre som opplever et samlivsbrudd.

- Jeg tror det er skummelt for alle. Jeg vet ennå ikke hvordan vi skal feire jul i år. Jeg har naturligvis et ønske om å feire i Australia, men jeg er for tiden svært opptatt med innspillingen av «Gypsy», og har derfor lite fritid, sa hun.

En uke etter at duoen brøt med hverandre, fylte Liev 49 år. På eksens bursdag postet Naomi dette koselige bilde av ham og sønnene deres:

Happy Birthday to this one!! @lievschreiber 🎂🎈🌻

A photo posted by Naomi Watts (@naomiwatts) on

Skuespiller-paret ble for første gang introdusert for hverandre under Met-gallaen i mai 2005.

Schreiber har tidligere avslørt at han minnes den første daten med Watts med skrekk og gru.

Eksene blir å se sammen på filmlerretet i januar 2017. De spiller nemlig mot hverandre i den kommende filmen «The Bleeder».

Off we go... Thank you all. #Donofans #tomford #jcrew #tiffanys #jeanannWilliams

A photo posted by Liev Schreiber (@lievschreiber) on