Shakira og Gerard Piqué:

Åpner seg om bruddet for første gang

- Dette er veldig vanskelig å snakke om.

VONDT BRUDD: Shakira og Gerard Piqué gikk nylig fra hverandre. Foto: Bryan R. Smith / AFP / NTB
VONDT BRUDD: Shakira og Gerard Piqué gikk nylig fra hverandre. Foto: Bryan R. Smith / AFP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For tre måneder siden ble det kjent at stjerneparet Shakira (45) og Gerard Piqué (35) hadde gjort det slutt etter 12 år som kjærester.

Paret har sønnene Milan (9) og Sasha (7) sammen.

Årsaken til bruddet skal ha vært at Shakira tok Piqué på fersken med en annen kvinne. Dette førte til at popstjernen kastet fotballstjernen ut av deres felles hjem, skrev den spanske avisa El Periodico, gjengitt av svenske Expressen i juni.

Siden den gang skal Piqué ha levd «ungkarslivet» med mange sene kvelder på Barcelonas nattklubber med lagkameratene, mens utroskapsryktene rundt ham har florert.

UTE: Lasse Matberg ble singel rett før «Skal vi danse»-innspillingen begynte, men hadde til gode å kommentere bruddet offentlig før han lørdag røk ut av konkurransen. Video: Luna Lea Vis mer

Den siste tiden skal han også ha datet den 23 år gamle studenten Clara Chia Marti. I august postet spanske Socialite en video av det som angivelig er Piqué som står tett inntil, holder rundt og kysser Marti, delte The Sun.

Nå åpner Shakira seg for første gang om det tunge bruddet.

- Jeg har forholdt meg taus og bare prøvd å prosessere alt... Det er veldig vanskelig å snakke om det. Særlig fordi jeg fremdeles går gjennom det, fordi jeg er i rampelyset og fordi separasjonen vår ikke er en vanlig separasjon, forteller hun til Elle.

«En vond drøm»

Videre beskriver popstjernen situasjonen som «sannsynligvis den mørkeste timen i livet mitt», og sier at det ikke bare har vært tøft for henne, men også for ungene. Selv om hun prøver å beskytte dem, så forklarer hun at de hører ting fra venner på skolen, kommer over ubehagelige nyheter på nettet og blir forfulgt av paparazzi.

- Noen ganger føles det som om alt bare er en vondt drøm som jeg kommer til å våkne opp fra på et punkt. Men nei, det er sant.

BRUDD: I mai kunne «Ex on the Beach»-profil Amanda Kjellevoll og «The Voice»-stjernen Natan Dagur røpe at de skulle bli samboere. Men nå har ting tatt en brå vending. Reporter: Kine Falch. Video: Madeleine Liereng Vis mer

Når Elle-journalisten nevner at Piqué har blitt sett i et nytt forhold og spør popstjernen om årsaken til bruddet, svarer hun følgende:

- Jeg synes de detaljene er for private til å dele, i det minste nå. Alt er så rått og nytt. Jeg kan bare si at jeg la alt jeg hadde i dette forholdet og familien min.

Shakira og Piqué ble sammen i 2010 etter å ha møttes i forbindelse med fotball-VM i Sør-Afrika, hvor den spanske fotballspilleren ble verdensmester og Shakira fremførte den offisielle VM-låten «Waka Waka».

LES OGSÅ: - Jeg knakk sammen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer