Nicole Kidman:

Åpner seg om barnas valg om å være scientologer

- Uansett hva barna dine gjør, vis dem kjærlighet.

ANSTRENGT FORHOLD: Nicole Kidman mistet den daglige kontakten med sine eldste barn, Connor og Isabella, da hun ble skilt fra Tom Cruise. Foto: NTB Scanpix/Instagram Connor Cruise
ANSTRENGT FORHOLD: Nicole Kidman mistet den daglige kontakten med sine eldste barn, Connor og Isabella, da hun ble skilt fra Tom Cruise. Foto: NTB Scanpix/Instagram Connor Cruise Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nicole Kidman (51) har i mange år hatt et anspent forhold til barna Isabella (25) og Connor (23), som hun adopterte sammen med Tom Cruise (56) da de var gift.

Etter at paret ble skilt i 2001, var det nemlig «Mission Impossible»-stjernen som fikk foreldreretten.

Og mens Kidman flyttet tilbake til sitt hjemland Australia og meldte seg ut av den omstridte Scientologi-kirken, som eksmannen allerede hadde vært medlem av i en årrekke, mistet hun mer og mer kontakt med ungene sine.

- De kaller meg ikke mamma. De kaller meg Nicole. Jeg hater det, og ber dem slutte med det, fortalte skuespilleren til GMTV i 2007.

Oscar-vinneren uttaler seg sjelden om sine to eldste barn, men i et nytt intervju med det australske magasinet Who gjør hun nå et unntak.

- Jeg er veldig privat rundt dette. Jeg blir nødt til å verne om disse forholdene. Jeg vet med 150 prosent sikkerhet at jeg ville ofret livet mitt for barna mine, for det er det som er meningen med livet mitt, sier hun til bladet.

- Det er mitt ansvar å elske dem

Da Tom Cruise ville skilles etter nesten 11 år som ektepar i 2001, kom det som et sjokk på Kidman. Ikke bare mistet hun mannen sin, men nesten all kontakt med barna ble også brått brutt, ifølge Us Weekly.

Etter at «Moulin Rouge!»-stjernen giftet seg med Keith Urban (51), som hun har døtrene Sunday (10) og Faith (7) sammen med, skal Nicole ha jobbet med å gjennoppbygge kontakten med Isabella og Connor, og i dag skal ting være bedre mellom dem.

Scientolog-kirken skal være hovedgrunnen til det fraværende forholdet, men til Who forteller firebarnsmoren at hun føler ubetinget kjærlighet til Isabella og Connor.

- De er voksne. De tar sine egne valg. De har valgt å være scientologer, og som mor, er det mitt ansvar å elske dem. Jeg er et eksempel på den toleransen, og jeg mener at uansett hva barna dine gjør, vis dem kjærlighet. Barna må få vite at kjærlighet er tilgjengelig, og her er jeg åpen. Jeg mener dette er veldig viktig og at det er galt å frata kjærlighet fra et barn, et forhold eller en familie. Det er vår oppgave som foreldre å alltid tilby ubetinget kjærlighet, forklarer hun i intervjuet.

Artikkelen fortsetter under bildet.

MED MAMMA: Det finnes få bilder av Nicole Kidman og barna Isabella og Conner. Her er de sammen på en Lakers-kamp i Los Angeles i 2004. Foto: NTB Scanpix
MED MAMMA: Det finnes få bilder av Nicole Kidman og barna Isabella og Conner. Her er de sammen på en Lakers-kamp i Los Angeles i 2004. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Sterkt påvirket av Tom Cruise

Selv om Kidman selvfølgelig elsker sine barn over alt, så er kontakten fremdeles begrenset.

- De er fullblods scientologer og under veldig sterkt påvirkning og veiledning av deres far, hevdet scientolog-ekspert, Tony Ortega, til Us Weekly sist måned.

Og ifølge et tidligere scientolog-medlem, Marty Rathbun, motarbeidet kirken Nicole etter bruddet fra Tom Cruise, og ga barna falsk informasjon om henne i daglige møter med dem.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

View this post on Instagram

#tbt #LoveMyFamily

A post shared by Connor Cruise (@theconnorcruise) on

- De fortalte barna om igjen og om igjen at moren var en sosiopat, og etter hvert trodde de på dette, har Rathbun sagt til The Hollywood Reporter.

Filmstjernen har ikke vært sett offentlig sammen med Isabella og Connor på mange år, men i 2012 åpnet mediesky Isabella seg om forholdet til moren.

- Jeg elsker min mor. Hun er min mor. Hun er fantastisk. Jeg ser henne noen ganger, og jeg snakker med henne. Vi er en veldig sammensveiset familie. Jeg elsker alle i familien, fortalte hun den gang til New Idea.

LES OGSÅ: Slik svarer Kim på eksens avsløringer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer